Tekniker Malmö

Tekniker Malmö

Hos oss på KONE får du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter som Tekniker där du är med och utvecklar och förvaltar våra branschledande förebyggande underhållsmetoder, grundpelarna för att våra kunders hissar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass.

Du kommer vara KONE´s ansikte utåt, som innebär att du måste trivas med kundkontakt, vara social, utåtriktad och drivas framåt av att leverera kvalitet i allt du gör. Arbetet sker oftast i team och det är därför viktigt att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med övriga kollegor. Vi arbetar digitalt och därför är det lika viktigt att du har datakunskap samt bemästrar handverktyg.

Du kommer med ditt service- och underhållsarbete skapa mervärde för våra kunders byggnader, vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Så här beskriver Camilla, som är Distriktschef för teamet, hur hon vill att teamet ska jobba:
  • Att man måste kunna jobba självständigt och utföra service med grundläggande felsökning
  • Kvalitet i det man gör, alltid säkerställa att man har kunskaper som krävs för jobbet
  • Vi ska alltid se till att alla våra serviceuppdrag lämnas med en nöjd kund
  • Planera, organisera och utföra arbetet på självständigt, säkert och effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg.
  • Vara strukturerad, driftig och håller god ordning och reda med en god förmåga att effektivt planlägga arbetsdagen
Din bakgrund

Du har gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Drift - Underhåll och samtidigt gillar praktiskt arbete. Det är bra om du har några års erfarenhet av förebyggande underhåll och service och underhåll/mekanik/elektronik. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik, och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort. MS Office och informationssökning Internet, krav. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-12-10. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Camilla Melin Distriktschef på tfn

alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.