Specialist/Koordinator, Customer Solution Engineering

Specialist/Koordinator, Customer Solution Engineering

Nu söker vi en Specialist/Koordinator, en ny roll till vårt team inom Customer Solution Engineering KONE Skandinavien. Vill du jobba med högt tempo och fokus på mycket administrativa delar i vår Supply Chain process för våra hissprojekt, allt från konstruktionsfasen av byggprojekt fram till genomförandet av våra byggprojekt, då ska du absolut läsa vidare !

Om jobbet

Vi söker en positiv och nyfiken person som drivs av utmaningar och har ett öga för att kunna upptäcka eventuella fel men då ser lösningar framför problem. Då detta är en koordinerande roll ser vi att du har en god organisatorisk och administrativ förmåga. Du är också en ansvarstagande och självgående person samtidigt som du är bra på att samarbeta och trivs i en roll med många kontaktytor.

Du kommer att få jobba inom hela kedjan och bidra till att vi kan tillhandahålla värdeoptimerad design av hisslösningar, hitta lösningar för att matcha våra kunders krav med fokus på att leverera med högsta kvalitet.

Du kommer vara en del av Frontline Customer Solutions Engineering-teamet, och ansvara för att kunden godkänner nödvändiga standarddokument för våra olika byggprojekt, säkerställa leveransdokumentationen och materialkontroll.

Ansvara för att utföra standardbeställningar enligt beslutade milstolpar i våra projekt från våra säljare och projektledare inom hela KONE Skandinavien. I rollen ingår att du ska bra kunskaper om material och komponentinköp med god dialog för att säkerställa materialkraven och leverans i tid till kunderna.

Vi söker dig

Som är en nyfiken person med stort tekniskt intresse och tänker på ett naturligt lösningsfokuserat sätt. Du har erfarenhet av att fatta egna beslut, är affärsorienterade med en god förståelse för projektförsäljning. Du har utmärkta kommunikations- och nätverkskunskaper och har en god förståelse för komplexa tekniska lösningar. Du pratar och skriver flytande engelska. Du gillar att dokumentera dina resultat och förbättra befintlig dokumentation. Minst 2-3 års erfarenhet från en koordinerande roll inom Supply Chain från tekniskt inriktade branscher med vana att hantera tekniska dokumentationer.

Du har en utbildning inom Supply Chain Management, Teknik eller motsvarande, alternativt förvärvat kunskapen genom tidigare arbete. Erfarenheter inom SAP och tidigare vana att arbeta i AUTOCAD ses som mycket meriterande. Jobbet innebär även resor till Norge, Danmark för olika hissprojekt.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-09-27. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Markus Liljenfors 040-38 56 17 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Placeringsort: Ospecificerad

Dina möjligheter hos oss

På KONE ser vi inte karriär som en stege ! Vi visualiserar det som en hel klättervägg där du väljer väg upp, ner, åt höger eller vänster. Prova på olika affärsområden, arbeta med prestigebyggnader eller ta dig an utmanande roller inom KONE både lokalt eller globalt. Vi är ett innovativt bolag som ständigt har nya projekt på gång. För att du ska få rätt förutsättningar har vi en egen utbildningsplattform, som du får tillgång till, allt för att du ska kunna växa och utvecklas.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 27 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.