Självständig tekniker, med breda tekniska kunskaper !

Självständig tekniker, med breda tekniska kunskaper !

Hos oss på KONE kommer du kunna få balans mellan jobb o fritid, samtidigt som dina arbetsuppgifter som tekniker ger dig möjligheter att jobba flexibelt med intressanta serviceuppdrag i eget distrikt ute hos våra kunder, där dina tidigare erfarenheter från felsökning och underhåll kommer bli en lyckad mix !

Du får trygga anställningsvillkor och vi prioriterar arbetsmiljö och säkerhet. Vi stöttar och uppmuntrar alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget med hjälp av bland annat olika utbildningar.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Du får ett självständigt arbete, där varje hiss är unik och kräver olika tekniska lösningar och åtgärder. Du är en trygg person som lätt kan ta beslut och åtgärda beroende på felanmälan. För att trivas i rollen ser vi gärna du har en teknisk gymnasial utbildning, kunskaper inom ellära, allmänt brett tekniskt intresse, med bra förståelse hur teknik beter sig i olika situationer, att du med lätthet tar dig an en felsökning och åtgärdar beroende på fel och förstår varför du gör detta, det är egenskaper vi gillar och som du gärna får berätta mer om !

Gillar du intressanta arbetsuppgifter så är möjligheterna stora eftersom dagens hissar sparar inte bara energi – de är smarta på andra sätt också - så smarta att de själva kan berätta när en reservdel behöver bytas ut genom att kommunicera med dig som tekniker i en chatt !

Välkommen med din ansökan till oss på KONE senast 22-09-06 så kommer jag och Miki läsa om dina spännande yrkeserfarenheter !

Vill du höra mer om tjänsten, så är du välkommen att mejla Miki Susevski 070-649 16 74 som är chef för ett av distrikten i Malmö eller till mig, Lena Sjö lena.sjo@kone.com Rekryterare på KONE.
Mer info
Kontaktperson Miki Susevski
Telefon 070-649 16 74
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.