KONE - 2 Lärlingar till Installation, Malmö

KONE - 2 Lärlingar till Installation, Malmö

Vi bygger nästa generations Tekniker som utöver traditionell felsökning och installation sköter underhållet på våra produkter med uppkopplade övervakningslösningar och andra innovativa digitala lösningar. Du kan vara i början av din karriär med ett stort intresse för teknik, allt mellan installation och metodisk felsökning, och ser utbildningen som en perfekt språngbräda in i KONE.

Programmet är till för dig som har viljan och ambitionen att utvecklas till en duktig Installationstekniker hos oss. Vi letar efter dig som gillar att samarbeta och trivs i en omväxlande miljö.

Som färdigutbildad Installationstekniker kommer du jobba på många olika arbetsplatser ute i samhället och i olika typer av fastigheter. När en ny hiss ska monteras är det våra installationstekniker som sätter upp ledskenor, bygger samman hisskorgen, monterar in motorer, installerar styrsystemet och provkör utrustningen. När anläggningen är monterad ska den också programmeras och finjusteras.

Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning och vårt grundkrav för vårt Lärlingsprogram är att du har läst Grundläggande EL, A och B. Viktigaste är att du ska tycka om att skruva och kunna utföra montage efter ritning. Jobba i tuffa miljöer, och inte ha emot att jobba utomhus. B Körkort är ett krav.

Fördelar för dig

Du får rätt förutsättningar och alla verktyg för att lyckas i din nya roll med en genomarbetad utbildning. Under nära handledning av en certifierad handledare växer du sedan in i din nya yrkesroll. Du får betald yrkesutbildning och lön från dag ett. Du kommer att erbjudas ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår verksamhet framåt.

Utbildningen startar 5 september 2022 till och med 31 maj 2023. Som Lärling anställs du på KONE AB och kommer under året att cirkulera mellan olika avdelningar och programmet innehåller både praktiska och teoretiska moment. Arbete med våra kunders utrustning varvat med teoretiskt arbete kommer att ge en dig god insikt i hur yrket fungerar.

Du kommer under året få en inblick i våra processer, verksamhet och kultur. Efter programmets slut har du skaffat dig goda förutsättningar för en roll som tekniker och har på sikt möjlighet att gå vidare till andra spännande yrken inom KONE.

Låter det här som en tjänst som passar dig? Har du frågor om Programmet ?

Välkommen att kontakta Lena, lena.sjo@kone.com

Sista ansökningsdag: 2022-05-30
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.