Fältsupport Hiss, KONE Malmö

Fältsupport Hiss, KONE Malmö

Vill du få användning av din tekniska talang och din problemlösningsförmåga? Vill du ha ett självständigt arbete med många kontakter både internt och externt? Nu söker KONE en medarbetare inom fältsupport för hissar med placering i Malmö

Som fältsupport är ditt huvudsakliga uppdrag att ge support till våra tekniker inom området hissar. Du har en omväxlande roll där du roterar mellan telefonsupport och fältsupport.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i din roll behöver du ha:
  • Utbildning inom el på minst gymnasienivå alternativt dokumenterad erfarenhet inom liknande arbete.
  • Goda Kunskaper om hissar, både mekaniskt och elektriskt.
  • B-körkort.
  • Grundläggande kunskaper inom MS Office.
  • Goda färdigheter i såväl det svenska språket som engelska språket.
Du kommer givetvis att få den utbildning du behöver för uppdraget.

Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du har mycket kontakt med KONEs medarbetare och kunder och behöver vara kommunikativ, samarbetsvillig och ha en god känsla för service. Arbetet består till stor del av problemlösning varför du behöver vara lösningsfokuserad, ha ett stort engagemang och vara nyfiken. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal. Tjänsten är på heltid och tjänstebil ingår.

SÅ ANSÖKER DU

Sista ansökningsdag är 2019-10-31. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Kristoffer Malmström Distriktschef Malmö 040-385602 eller Rekryteringsspecialist Sophie Tigerhielm Rezaei 010-2184012

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Kontaktperson Sophie Tigerhielm Rezaei
Telefon 010-2184012
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.