Ledigt jobb som Tjänsteförsäljare till Affärsområde Autoexperten, distrikt Syd

Ledigt jobb som Tjänsteförsäljare till Affärsområde Autoexperten, distrikt Syd

Vill du vara med och utveckla en av våra nyare affärer? Tjänsteförsäljning till kunder inom personbilsvagnpark!

Är du en relationsskapande teamplayer som gillar mixen mellan försäljning och att hjälpa kunder långsiktigt? Då tycker vi du skall du läsa vidare! Vi söker dig som har erfarenhet från tjänsteförsäljning "business to business" och med stort engagemang delar vår målsättning som verkstadskedja att "ingen ska behöva köpa en ny bil". På Autoexperten arbetar vi enligt kärnvärdena; Transparenta, Kompetenta och Relevanta och det är därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Detta är relativt nystartad funktion hos oss på Affärsområde Autoexperten som du kommer att vara med i uppstart och utvecklingen av. Det innebär att du i ett distrikt som vi kallar Syd kommer att prospektera nya och delvis befintliga kunder som har en personbilsvagnpark på 10 bilar eller flera. I din roll kommer du aktivt att söka upp och bearbeta företag (Fleetägare) där målsättningen är att sälja Autoexpertens verkstadstjänster och skapa långsiktiga affärsrelationer mellan fleetägaren och Autoexpertens bilverkstäder. Du ansvarar för hela processen från mötesbokningen till tecknade avtal. Dina närmaste kollegor i distriktet är den regionala försäljningschefen, 3 st utesäljare, verkstadsutvecklare och butikerna. Du rapporterar löpande till Affärsområdeschefen och får hela tiden stöd i vardagen för att gemensamt hitta nycklarna för att lyckas med affären.

Kompetenskrav
Önskvärt är att du har dokumenterad erfarenhet inom "business to business" försäljning. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av tjänsterelaterad lösnings försäljning med goda dokumenterade säljresultat. Tidigare erfarenhet av bilförsäljning, verkstadsförsäljning, tjänsteförmedling och kundbesök samt kunskap i företagsekonomi är meriterande. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigare att du är rätt person än att du har formell utbildning. Tycker du sen om bilar är det naturligtvis positivt. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift och självklart innehar du B-körkort.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och nära kundrelationer.
  • För att lyckas i din roll är eget ansvar, struktur och driv avgörande eftersom du jobbar mot högt uppsatta individuella och gemensamma mål.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med människor, service och försäljning.
  • Vi ser att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Du har alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kollegor och kunder.
  • Vi ser att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av teamarbete.
  • Vi ser att du är analytisk och förtroendeingivande med en förmåga att ta fram kundens behov och därefter föreslå rätt lösningar kopplat till kundnyttan. Du tycker om att arbeta i högt tempo, proaktivt med affärsmannakap.
Ansök redan idag.
Arbetstid/Varaktighet:
Heltid, månadslön, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 31/5 2022. För mer information om företaget, besök www.kgk.se och Autoexperten.se

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten powered By KGK

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 350 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. På Autoexperten jobbar vi långsiktigt för att få bilar att leva längre genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen, ett familjeägt bolag som har drygt 950 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor. Läs mer om oss på www.autoexperten.se / www.kgk.se eller på våra sociala medier.