Distriktschef verkstadsutrustning för distriktet Malmö

Distriktschef verkstadsutrustning för distriktet Malmö

Vi söker nu en Distriktschef verkstadsutrustning för distriktet Malmö.

Du kommer att ingå i vårt säljteam med fokus på kunder inom affärsområde Bilhandel/Verkstad, ett affärsområde som växer rejält. Hos oss får du som DC stor möjlighet att påverka ditt eget arbete och utvecklas. Till rollen söker vi dig som har gedigen erfarenhet inom B2B försäljning och vill fortsätta din karriär hos ett snabbrörligt och flexibelt företag. Känner du dig träffad ser vi fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Du är ansvarig för att självständigt planera och besöka i huvudsak våra befintliga kunder och för att nå de uppsatta mål som finns för affärsområdet inom ditt distrikt. Ditt uppdrag är att tillsammans med kunden hitta nya möjligheter att utveckla affären, dina besök kan därför variera mellan att hjälpa dina kunder att hitta de bästa produkterna och tjänsterna ur KGK breda sortiment, till att med ett koncepttänk etablera KGK som affärspartner.

I ditt team jobbar andra erfarna och kunniga kollegor som värdesätter din expertis och ger dig utrymme att påverka arbetssätt och rutiner. Vi tror på ett starkt internt samarbete inom hela företaget och tillsammans vill vi växa ännu mer inom området Bilhandel.

Eftersom rollen innebär ett distriktansvar förekommer en hel del resor, vi tror du kommer att vara ute hos kund 4 dagar per vecka och ha en dag för administration. Du utgår hemifrån och rapporterar till Affärsområdeschefen.

Vi erbjuder dig:
  • Ett flexibelt jobb där du själv planerar din arbetsvecka
  • Ett coachande ledarskap som ger dig mycket frihet under ansvar
  • Ett arbete med ett anpassningsbart kunderbjudande som går att forma efter olika kundbehov
Vi behöver nu en driven DC, är det dig vi söker?

Som vår nya distriktschef behöver du ha minst 3-5 års erfarenhet av affärer och försäljning. Du är affärsorienterad, orädd, har ett starkt eget driv och är van att driva affärer till avslut. Har du tidigare erfarenhet av verkstadsutrustning är det meriterande. Givetvis har du B-körkort och professionell kunskap i svenska och gärna även i engelska.

För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor. Du är kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende. Eftersom du till stor del styr ditt eget arbete behöver du vara strukturerad, disciplinerad, lösningsorienterad och självgående.

Övrig info

Omfattning: Heltid, tillsvidare, månadsavlönad samt årlig bonus.

Placering: Malmöregionen, inom distriktet.

Vi erbjuder:
  • En arbetsgivare med ett mycket starkt varumärke
  • En spännande bransch i ständig förändring
  • Direkt påverkan på resultatet
  • En roll med mycket eget ansvar och planering
Ansökan


Tjänsten är heltid, tillsvidare med fast månadslön samt årlig bonus.
För frågor kontakta: Mats Kihlgren, Affärsområdeschef, AO Bilhandel / Verkstad eller Carin Frånberg; HR-Manager via mail: hrsupport@kgk.se eller tel. 08-92 30 00.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2021. Välkommen med din ansökan!

Bakgrundskontroll
Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och noggranna distribution. Vårt sortiment är bland det bredaste i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.