Är du en lastbils- eller bussmekaniker som vill växla upp till produktspecialist?

Är du en lastbils- eller bussmekaniker som vill växla upp till produktspecialist?

Vill du växla upp?

Är du en lastbils- eller bussmekaniker som vill växla upp till produktspecialist?

Om ja! Så kan vi erbjuda dig en plats i vårt team som drivs av att utveckla vår affär och att ha det kul.

Rollen som Produktspecialist innefattar ett brett område med en mängd varierande arbetsuppgifter, de flesta i IT miljö. Du ansvarar tillsammans med Produktchefen för att vi har rätt sortiment till rätt pris, att reservdelen är kopplad till rätt bil med text och bild.

Tjänsten innebär att du är stationerad på vårt kontor i Malmö. Du rapporterar till vår Affärsenhetschef för Affärsområde Reservdelar. Du reser cirka 10 dagar om året i tjänsten, till exempel besöker du konferenser, mässor och andra kundrelaterade aktiviteter.

Din profil

Du kommer att arbeta med stora mängder produktdata; du säkerställer att informationen finns, ligger rätt i databasen och är sökbar. Du behöver ha färdighet och förmågan att hantera stora mängder data och ett intresse för databashantering.

Du har ett stort kunnande inom Lastvagn.

Som person är du mycket entusiastisk, drivande och resultatorienterad. Du utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt och är mån om att leverera. Eftersom rollen innefattar många kontaktytor är du en öppen och social person som trivs i ett lagarbete. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Sist men inte minst delar du självklart vårt intresse för fordonsbranschen.

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del i vårt team
  • Goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter
  • Stark och stabil arbetsgivare
  • Roliga arbetsdagar
Vill du veta mer?

Kontakta din nya kollega Bo Knudsen 08-6233727 eller din nya chef Lars Frank 08-923213.

Mer information

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare
Förmåner: Bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension med mera.
Placeringsort: Malmö
För mer information om företaget, besök www.kgk.se.

Välkommen med din ansökan, vi behandlar ansökningar löpande och snabbt!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Lackerare, Mekaniker, Data & IT, Industri & Anläggning, Montör, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.