Till KC Motors Malmö söker vi driven Säljare!

Till KC Motors Malmö söker vi driven Säljare!

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholmsregionen och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom 3 st anläggningar med ca 50 medarbetare. KIA är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken och var i under 2017 det tredje största varumärket i nyregistreringar.

Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kunduppplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet, passion och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Vi söker fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Medarbetare som trivs i en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären och växa med oss?

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Till vår anläggning i Malmö söker en driven Säljare till vårt säljteam som idag består av tre medarbetare.
Brinner du för försäljning och vill jobba för ett av branschens snabbast växande varumärken kommer du trivas i den här rollen! Som Säljare hos KC Motors är du involverad i hela säljprocessen som inkluderar privat- och företagskunder, med ett försäljningsansvar för en del av vårt bilsortiment. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar b.la.;

  • Arbeta proaktivt för att bygga nya samt upprätthålla befintliga kundrelationer.
  • Utarbeta finansieringslösningar, offertskrivande och avtalstecknande.
  • Billeveranser samt uppföljning av dessa.

I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Till tjänsten som Säljare söker vi dig som har ett par års erfarenhet från försäljning, ett gott sinne för siffror och affärer, och som triggas av att nå avslut. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Har du dessutom erfarenhet från bilbranschen, företagsförsäljning eller KIA är det meriterande. Lika så om du har en fullgjord försäljningsutbildning ses det som meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du sälj- och resultatinriktad och har lätt för att kommunicera och bygga relationer. Du är målinriktad med god administrativ och strukturell förmåga. Då du kommer ingå i ett engagerat team som tillsammans arbetar för att nå våra visioner och försäljningsmål ser vi att du är en teamplayer. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som Säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;

  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern.
  • Bra personalförmåner i form av bl.a. förskottssemester, friskvårdbidrag, lunchförmån via Rikslunchen/Sodexo m.m.

Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsterna omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande.

Skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 3 oktober 2018. Maila din ansökan Försäljningschef Daniel Andersson, daniel.andersson@kcmotors.se tillsammans med CV. Om du inte har ditt CV tillgängligt går det också bra att maila oss en intresseanmälan. Ange "Säljare KC Motors, Malmö" i mailtiteln.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Daniel Andersson på tel. 040-655 81 09.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 040-655 81 09
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kcmotors.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KC Motors är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med ca 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för ett 30-tal bilmärken. Läs mer om oss på www.kcmotors.se.