KC Motors Malmö söker nu fler Fordonstekniker!

KC Motors Malmö söker nu fler Fordonstekniker!

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholmsregionen och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom 3 st anläggningar med ca 50 medarbetare. KIA är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken och var i under 2017 det tredje största varumärket i nyregistreringar.

Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kunduppplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet, passion och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Vi söker fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Medarbetare som trivs i en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Och det är här du kommer in i bilden. Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären och växa med oss?

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Till vår anläggning i Malmö söker vi nu fler drivna
Fordonstekniker som vill vara med på vår tillväxtresa. På vår nybyggda anläggning i Malmö kommer du att ingå i ett team med duktiga Tekniker och Mekaniker med lång erfarenhet och omfattande utbildning. Centralt för rollen som Fordonstekniker är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a.;

  • utföra service och reparationer
  • elektronik och felsökning
  • kontroll och justering av mekaniska system
  • förebyggande underhåll på Kia personbilar

Kvalifikationer

För tjänsten som Fordonstekniker ser vi att du har ett till tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker/tekniker, samt en fordonsteknisk utbildning. Vidare har du också erfarenhet av arbete med komplex felsökning, god datavana samt B-körkort. Du bör behärska svenska väl för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Har du AC-behörighet, tidigare erfarenhet av vindrutebyten eller arbetat med
Kia-bilar är det meriterande. Vidare är det också meriterande om du har erfarenhet av Kobra och god kännedom om relevanta IT-system.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna. För oss är det viktigt att du delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt bemötande, och du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik. Rollen som Fordonstekniker innebär mycket arbete under eget ansvar, vi ser därför att du trivs med att arbeta självständigt och att du på egen hand kan söka information och hitta lösningar. Som person är du lösningsorienterad samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och eftersträvar alltid att uppnå kvalitet i det du levererar. Eftersom vi arbetar i team krävs det också att du är lyhörd, har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Du förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder samt har både vilja och intresse för att hjälpa andra.

Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;

  • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.
  • Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Bra personalförmåner i form av bl.a. förskottssemester, friskvårdbidrag, lunchförmån via Rikslunchen/Sodexo m.m.

Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsterna omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande.

Ansök redan idag eftersom urvalet sker löpande, dock senast den 22 september 2018. Maila din ansökan till tillsammans med CV. Om du inte har ditt CV tillgängligt går det också bra att maila oss en intresseanmälan. Ange "Fordonstekniker, Malmö" i mailtiteln.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Andreas Rosberg på tel. 040-655 81 11.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Rosberg
Telefon 040-655 81 11
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kcmotors.se/
Sista ansökningsdag 22 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KC Motors är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett
familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med ca 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för ett 30-tal bilmärken. Läs mer om oss på www.kcmotors.se.