KC Motors Malmö söker Företagssäljare!

KC Motors Malmö söker Företagssäljare!

KC Motors är exklusiv återförsäljare av KIA i Stockholmsregionen och Malmö. Vi erbjuder försäljning och service genom 3 st anläggningar med ca 50 medarbetare. KIA är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken och var i under 2017 det tredje största varumärket i nyregistreringar.

Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kunduppplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet, passion och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

KC Motors är inne i ett mycket expansivt skede och söker nu Företagssäljare som brinner för försäljning och att bygga långvariga relationer med befintliga och nya kunder.
Vår målsättning är att ta vår Företagsförsäljning till nästa nivå, och det är här Du kommer in i bilden!

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Till vår anläggning i Malmö söker vi nu en Företagssäljare som brinner för försäljning och vill vara med och göra avtryck på den viktiga företagsmarknaden. Som Företagssäljare hos KC Motors får du jobba med ett av branschens snabbast växande varumärken där du ansvarar för anläggningens företagsförsäljning. Det innebär direkt bearbetning mot såväl små som stora företag samt kommun och kommunala bolag. I rollen som Företagssäljare svarar du för utveckling och underhåll av sådan försäljning och skall säkerställa att alla målsättningar gällande företagsförsäljningen uppnås. Dessutom svarar du för sammanställning och rapportering såväl internt som externt för ditt ansvarsområde. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta;

  • Bearbeta nya samt upprätthålla befintliga kundrelationer.
  • Företagsbesök.
  • Hålla i event och provkörningsaktiviteter.
  • Prospektera.
  • Utarbeta finansieringslösningar, offertskrivande och avtalstecknande.
  • Billeveranser samt uppföljning av dessa.

I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring enligt schema. Rapportering sker till Försäljningschef.

Kvalifikationer

Till tjänsten som Företagssäljare söker vi dig med minst 3 års dokumenterad erfarenhet som Säljare inom bilbranschen och med goda kunskaper om företagsförsäljning. Du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper,
B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med företagsförsäljning eller KIA är det meriterande. Lika så om du har en fullgjord Fleet- eller försäljningsutbildning ses det som meriterande.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Företagssäljare krävs ett stort engagemang för uppgiften förenat med god förståelse för affären och dess ekonomiska aspekter samt god förhandlingsvana. Därtill bör du vara driven, kreativ och besitta förmågan att aktivt och självständigt driva uppgifter mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt med stor noggrannhet där du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter.
Det är viktigt att du är kommunikativ och social med mycket god samarbetsförmåga till både interna och externa parter.

Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern.

Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsterna omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande.

Skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 3 oktober 2018. Maila din ansökan Försäljningschef Daniel Andersson, daniel.andersson@kcmotors.se tillsammans med CV. Om du inte har ditt CV tillgängligt går det också bra att maila oss en intresseanmälan. Ange "Företagssäljare KC Motors, Malmö" i mailtiteln.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Daniel Andersson på tel. 040-655 81 09.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 040-655 81 09
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kcmotors.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KC Motors är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med ca 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för ett 30-tal bilmärken.

Läs mer om oss på www.kcmotors.se.