Erfaren säljchef till vår inneavdelning

Erfaren säljchef till vår inneavdelning

Är du en ambitiös driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

K-rauta går en spännande framtid till mötes och är nu på jakt efter ytterligare en chef som är av det rätta virket. Rollen innebär att du kommer ha det operativa ansvaret för driften av samtliga avdelningar inne i varuhuset samt budgetansvar för dessa.

Vi söker dig som är en hårt jobbande, flexibel chef som vill leda och motivera dina medarbetare, nå resultat och bidra till att driva K-rauta framåt. Som operativ Säljchef ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets mål.

Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.