Projektledare till Dealer Network på K.W. Bruun

Projektledare till Dealer Network på K.W. Bruun

Projektledare till Dealer Network på K.W. Bruun

K.W. Bruun är en av Sveriges största bilimportörer och ansvarar i dag för importen av Peugeot, Opel, DS, Citroën och Mitsubishi till den svenska marknaden.
Som en del av den framgångsrika danska koncernen K.W Bruun & Co, är K.W. Bruun ett bolag med kraftig tillväxt, främst kännetecknat av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.
Vi söker en projektledare till en tjänst som ska tillse det administrativa flödet mellan uppstarter, nedsläckningar enligt process, samt följa upp bolagsförändringar ute i vårt nätverk.
Tjänstens ansvarsområden
Det övergripande uppdraget går ut på att, tillsammans med dina kollegor på din avdelning starta upp/avsluta återförsäljare för samtliga varumärken i vår produktportfölj samt dagligen ha kontakt med återförsäljaren som ni arbetar med. Du är projektledare och ansvarig för att samtliga delar är på plats när det är dags att aktivera en återförsäljare, så som att externa system är på plats samt den interna kommunikationen med övriga avdelningar.
Arbetsuppgifter
  • Arbeta med K.W.BRUUNS samtliga varumärken i Sverige: Peugeot, Citroën, Opel, DS och Mitsubishi.
  • Projektleda samtliga uppstarter, nedsläckningar samt ev. bolagsförändringar ute i vårat Återförsäljarnät.
  • Proaktivt hjälpa Dealer Development Manager med att prospektera nya Återförsäljare på Lediga Distrikt.
  • Daglig kontakt med Återförsäljare runt om i Sverige.
  • Daglig kontakt med Leverantörer, både svenska men även internationella.
  • Kunna hantera en stor mängd data.
  • Vara bekväm med att arbeta med flera projekt samtidigt.
  • Leda projekten och vara ”spindeln i nätet” mellan alla avdelningar som är involverade.
  • Ta fram faktureringsunderlag till vår ekonomiavdelning i Danmark.

Kvalifikationer och krav
För att lyckas i rollen ser vi att du har hög systemkunskap, kunskap inom ekonomi, är motiverad och engagerad samt orädd att ta dig an nya arbetsuppgifter, som du utför med stor noggrannhet. Du trivs med strukturerade arbetsuppgifter och har inte några problem med att arbeta självständigt. Ha förmåga att prioritera arbetsuppgifter efter dead-lines. God förståelse för affärstruktur och hur olika delar av administration påverkar K.W. Bruun. Du är en lagspelar som stödjer andra medarbetare på övriga avdelningar.

Du förväntas ta ett stort ansvar för din egen utveckling och för tjänsten.

Vi erbjuder
Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner in-house, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.

Hoppas du finner tjänsten intressant, tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kwbruun.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till 1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. I dag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering.
Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, som med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co.