Webbadministratör

Webbadministratör

Webbadministratör till K.W. Bruun Autoimport
Till K.W. Bruun söker vi nu en Webbadministratör och vi letar efter dig som vill bli en del av ett företag som ständigt följer marknaden och arbetar snabbt, agilt och flexibelt.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som webbadministratör hjälper du till att uppdatera och underhålla våra varumärkens digitala plattformar. Du kommer arbeta nära digital projektledare för att ta företagets digitala kanaler och deras användare till nya nivåer. Vidare hjälper du till att bygga kampanjsidor, skicka ut nyhetsbrev samt utveckla våra plattformar och dess innehåll. Plattformarna är både byggda på klassiska CMS-system och andra tekniska lösningar, och du kommer även att arbeta i leadshanteringssystem.

Kvalifikationer och krav
Det är ett krav att du:
 • har eftergymnasial utbildning, gärna inom webbdesign, webbutveckling, informationsarkitektur eller liknande
 • har en god dator-och systemvana
 • talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • har kunskaper inom HTML5 och CSS
Meriterande
 • har arbetat i Wordpress, Umbraco och Adobe Experience Manager
 • har arbetat med leadshantering och marketing automation
 • har erfarenhet av SEO
 • har erfarenhet av Google Analytics, Google Tag Manager, Looker Studio eller motsvarande
Vi erbjuder
 • En spännande arbetsmiljö som ständigt utvecklas
 • Arbete i ett företag som expanderar
 • En arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor
Om företaget
K.W. Bruun är en del av K.W. Bruun & Co som är ett anrikt importörsbolag. I Sverige importerar vi Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi. K.W. Bruun är ett spännande företag som ständigt växer och utvecklas. Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss.

Intresserad?
Tjänsten är en heltidsanställning och vi planerar att tillsätta den omgående, därför sker urvalsprocessen löpande och vi ser fram emot din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Projektledare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kwbruun.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S