Kontorsadministratör

Kontorsadministratör

Kontorsadministratör till servicemarknad på K.W. Bruun

K.W. Bruun är en av Sveriges största bilimportörer och ansvarar i dag för importen av Peugeot, Opel, DS, Citroën och Mitsubishi till den svenska marknaden.
Som en del av den framgångsrika danska koncernen K.W Bruun & Co, är K.W. Bruun ett bolag med kraftig tillväxt, främst kännetecknat av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.
Vi söker en vikarierande kontorsadministratör då vår nuvarande skall vara föräldraledig.

Tjänstens ansvarsområden
Tjänsten innebär att vara K.W. Bruuns representant ut mot återförsäljare/slutkund i samtliga frågor som rör serviceavtal. Du hanterar inkommande samtal, email från återförsäljare samt slutkund. Förutom kontakten utåt arbetar du även med fakturering och kreditunderlag.

Arbetsuppgifter
  • Serviceavtal samtliga bilmärken
  • Fakturering- och krediteringsunderlag
  • Systemuppdatering
  • Planering av servicemarknadschefs- och servicerådgivarutbildningar
  • Uppdatering av intranät Peugeot, Citroen, DS och Opel
  • Beställning av kuvert och brevpapper
  • Andra förekommande administrativa uppgifter
  • Stödja avdelningschef och/eller andra medarbetare i projekt
Kvalifikationer och krav
För att lyckas i rollen ser vi att du har grundläggande kunskaper inom ekonomi, är motiverad och engagerad samt orädd att ta dig an nya arbetsuppgifter, som du utför med stor noggrannhet. Du trivs med strukturerade arbetsuppgifter och har inte några problem med att arbeta självständigt. Du har förmågan att prioritera arbetsuppgifter efter dead-lines samt god förståelse för affärstruktur och hur olika delar av administration/faktura påverkar K.W. Bruun. Du har hög systemkundskap och det är meriterande med erfarenhet inom CRM- system.
Du förväntas ta ett stort ansvar för din egen utveckling och för tjänsten.

Vi erbjuder
Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner in-house, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.
Hoppas du finner tjänsten intressant, tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Svensson
Telefon +46 706 08 58 15
Email Mejla Anders Svensson
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kwbruun.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S