Copywriter / Content Specialist / PR-assistent

Copywriter / Content Specialist / PR-assistent

Copywriter / Content Specialist / PR-assistent
Brinner du för kreativitet, är tonsäker och samtidigt vill jobba med några av bilbranschens mest utvecklande varumärken? Då kan du vara den vi letar efter. Nu utvecklar vi vår marknadsavdelning för varumärkena Peugeot, Citroën, Opel, DS och Mitsubishi ytterligare och letar efter ett språkproffs som förstår innebörden av framgångsrik copy både traditionellt och digitalt. I rollen kommer du också supportera i PR-arbetet för samtliga varumärken. Som person gillar du högt tempo och är nära till beslut.

I rollen är du en viktig funktion till Marknadsavdelning och företagets övriga avdelningar. Rollen är en hybrid mellan företagets olika avdelningar såsom Försäljning, B2B, Servicemarknad och Marknadsföring/PR. Positionen innebär också stora digitala möjligheter och ansvar för företagets digitala kanaler såsom Facebook, Instagram, Bloggar och kampanjsidor. Med andra ord finns det oändligt med möjligheter att skapa värde för varumärkena hela vägen från produktion till exponering.
Till dina ansvarsområden hör:
  • Traditionellt copyarbete - textproduktion för annonsmaterial, kreativa koncept, kampanjer, magasin, pressmeddelanden och övrigt tryckmaterial.
  • Content Management för varumärkenas digitala kanaler (Social Media primärt)
  • Korrekturläsning av material
  • Medredaktör för kundmagasin
Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom journalistik, kommunikation, eller motsvarande.
  • Erfarenhet av framgångsrik textförfattning (självgående, kreativ, kundorienterad).
  • Erfarenhet av kommersiella texter och utformning av säljande kampanjmaterial.
  • Några års erfarenhet av liknande tjänster som copywriter, content manager, social media manager, kommunikatör etc.
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av annonsering på Sociala Medier (Facebook, Instagram, LinkedIn etc.)
  • Erfarenhet av eller starkt intresse för influencermarketing och sociala medier
  • Erfarenheter inom journalistik eller motsvarande textförfattande.
För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, positiv, utåtriktad och självgående. Vi ser även att du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring där du även bidrar med positiv energi, glädje och humor till dina kollegor. Du arbetar strukturerat och är väldigt noggrann i det du gör.
Rollen svarar under Team Leader Marketing - Elisabeth Levinsohn och är baserad i Malmö.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Elisabeth Levinsohn -ell@kwbruun.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S