Är du vår nästa Cloud Engineer?

Är du vår nästa Cloud Engineer?

Är du vår nästa Cloud Engineer? -Bli en del av oss på K.W. Bruun

Tycker du om teknik och affärer och vill du vara med och definiera och implementera framtidens tekniska plattform för bilköp? Då har du nu en möjlighet att bli Cloud Engineer på K.W. Bruun.

Om tjänsten:

 Som Cloud Engineer inom IT Infrastructure & Operations kommer du att ingå i ett team på fem anställda. Här kommer du att vara vår go-to-guy när det kommer till Cloud-lösningar och speciellt Microsoft Azure. I nära samarbete med kollegor från verksamheten, IT och vår digitala enhet bidrar du till att utveckla, implementera och driva plattformen och Cloud-miljön som skall stödja K.W. Bruun gruppens digitala utveckling mot ett mer agilt och skalbart företag.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

* Drift, utveckling och optimering av Cloud-miljöer inklusive drift av applikationer och lösningar inom Cloud.

* Utveckla och underhålla arkitektur, dokumentation och processer i relation till Cloud och IT infrastruktur

* Automatisering och driftsättning av Cloud- och IT- infrastruktur

* IT-säkerhet

* Hantera och underhålla IT- licenser i samband med IT-infrastruktur, system och program inklusive kostnadsmodeller i samband med molnlösningar

Din bakgrund är inte avgörande utan kan till exempel baseras på en utbildning som datatekniker, systemvetare, IT-ingenjör eller liknande. Det viktiga är att du har minst 3 års erfarenhet av IT-infrastruktur, drift och molnlösningar, med tonvikt på Microsoft Azure. Du är en social kollega som gillar att samarbeta med verksamheten och är stolt över att leverera bra lösningar som balanserar perfektion, pragmatism och deadlines.

Vi erbjuder:

Det är viktigt för oss att du får en bra start! Därför erbjuder vi naturligtvis en bra onboarding med utbildning, sparring, kunskapsdelning och stöd från erfarna kollegor. Dessutom kommer du att ingå i ett dynamiskt och framgångsrikt företag, som bland annat kännetecknas av en stark och ambitiös kultur, där det är högt tempo och korta vägar från tanke till handling.

Vi är duktiga på att skapa ”Vi- känsla” genom olika sociala arrangemang så som event, föreläsningar och andra sociala sammankomster. Du kommer självklart omfattas av vår pensions- och sjukförsäkring hos PFA. samt andra attraktiva personalförmåner som vi gärna berättar mer om vid ett första samtal. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Glostrup, Köpenhamn.

Intresserad?

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen till att kontakta Head of IT Infrastructure & Operations, Ronni Feldt på telefon +45 8816 8561 eller mejla till rof@kwbruun.dk.

Vänligen skicka cv och ansökan via länken.

Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.kwbruun.se/
Sista ansökningsdag 28 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S