Retail Sales Specialist - Peugeot, Citroën och Opel

Retail Sales Specialist - Peugeot, Citroën och Opel

Som generalagent för Peugeot, DS, Citroën och Opel behöver vi förstärka vårt engagemang hos våra återförsäljare och nu utökar vi organisationen med tre Retail Sales Specialists - en för Peugeot, en för Citroën och en för Opel.

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid att du är lyhörd, utåtriktad och drivande som person. Det krävs också att du är självgående och stresstålig, samtidigt som du har en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Tjänstens ansvarsområden
Retail Sales Specialist är en administrativ roll där du tillsammans med återförsäljarna ser till att överenskomna försäljningsmål uppnås. På månadsbasis har du videomöten med återförsäljarna där KPI:er följs upp och ni kommer att ha ett nära samarbete eftersom du kommer att vara återförsäljarens primära kontakt.

Som Retail Sales Specialist förväntas du via videomöten, telefon och mail ha en positiv och utvecklande dialog med våra återförsäljare. I rollen förväntas du bidra till ett positivt klimat och en utveckling av återförsäljarens verksamhet. Då du är återförsäljarens primära kontaktperson kommer du att samarbeta med alla våra avdelningar på företaget och tillsammans med dem supportera återförsäljarna på bästa möjliga sätt.

Du rapporterar till vår Network Sales Manager och tillsammans med denna person kommer du vara delaktig i att hålla regionala återförsäljarkonferenser samt ansvara för att utbilda nya säljare som våra återförsäljare sedan anställer. I tjänsten förväntas det ingå 10-20 resdagar per år.

Kvalifikationer och krav
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande.
  • Dokumenterad erfarenhet från roller med snarlika eller motsvarande arbetsuppgifter är meriterande.
  • Du ska ha goda kunskaper i Microsoft Office.
  • God förmåga att kommunicera och samarbeta med både kollegor och återförsäljare. Du ska även ha förmågan att supportera och kunna ställa krav.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Tevin Ivarsson
Telefon +46 760 48 29 65
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 maj 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun Autoimport AB hanterar importen av Peugeot person- och transportbilar samt reservdelar till den svenska marknaden. I Sverige har Peugeot ett brett återförsäljarnät som består av ca 77 auktoriserade återförsäljare och ca 90 auktoriserade verkstäder som servar de omkring 213 000 person- och transportbilar som rullar på de svenska vägarna.

K.W. Bruun Automotive AB hanterar importen av Opel person- och transportbilar samt reservdelar till den svenska marknaden. I Sverige har Opel ett brett återförsäljarnät som består av ca 72 auktoriserade återförsäljare och ca 92 auktoriserade verkstäder som servar de omkring 156 000 person- och transportbilar som rullar på de svenska vägarna.

K.W. Bruun Autoimport AB och K.W. Bruun Automotive AB är en del av den familjeägda koncernen Interdan Holding A/S som bland annat också omfattar bolagen Interdan Bil A/S, K.W. Bruun Import A/S, K.W. Bruun Logistik A/S, K.W. Bruun Logistik AB, MMC Danmark A/S, Interdan Leasing A/S, Interdan NxT A/S, Bilabonnement A/S samt Interdan Invest A/S. Koncernen har sammantaget ca 300 medarbetare och säljer årligen omkring 75 000 bilar.