Betongarbetare till K-Fastigheter

Betongarbetare till K-Fastigheter

Dina arbetsuppgifter

Som betongarbetare i vårt byggteam arbetar du med montage av prefabricerade väggelement, balkonger, trappor samt med platsgjutning och armering på våra byggplatser. Du arbetar efter ritningsunderlag och aktuella projekt är K-Fastigheters lamellhus. Vid behov förväntas du också hjälpa övriga medarbetare i arbetslaget ute på byggarbetsplatsen - då i första hand dina kollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har gedigen erfarenhet av armering och gjutning på byggarbetsplats och får gärna ha monterat prefabricerade flerbostadshus tidigare. Yrkesbevis är meriterande. Du behärskar ritningsläsning.

Som person är du duktig på att planera och du arbetar självständigt med gott tempo, samtidigt som du är en hjälpsam lagspelare. Du är flexibel och har god blick för vad som behöver göras på en byggarbetsplats. Du har en hög yrkesstolthet och är noga med kvaliteten på det du lämnar ifrån dig.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter. Arbetet är på dagtid och placeringsort varierar beroende på var byggprojekten sker. För tillfället håller man till i Malmö, men framöver kan det bli tal om att förflytta sig till olika delar av Skåne eller exempelvis Kronoberg.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 11 mars.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Svensson
Telefon 044-5906508
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 800 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ett fastighetsbestånd värderat till cirka 5 miljarder kronor, har omkring 75 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vi söker därför en erfaren betongarbetare till vår byggverksamhet, där projekten för närvarande finns i Malmö-regionen.