Junior Webbdesigner till Just Digital!

Junior Webbdesigner till Just Digital!

Har du talang och intresse för webbdesign? Är du kreativ ut i fingerspetsarna och fylld med ideér? Förstår du dig på UX-design samtidigt som du har ett slipat öga för detaljer, färg och form? Då kan du vara rätt person för Just Digital!

Om Just Digital

Just Digital är en byrå som arbetar med digital media - allt från utveckling av webbplatser, SEO till social media och marknadsföring. Idag består Just Digital av en ägare/grundare, en projektledare, samt ett stort nätverk av kreatörer, utvecklare och affärspartners. På Just Digital arbetar vi under stor frihet och ansvar. Vårt kontor finns på Media Evolution City mitt i Malmös Media Hub.

Din nya tjänst

Som Webbdesigner hos oss kommer du först och främst att skapa fantastisk webbdesign till olika webbprojekt. Tillsammans med ett team utvecklar du dina visioner till säljande och målande webbplatser. Som Webbdesigner på Just Digital kommer du också arbeta nära kunden och ansvara för en del kundsupport samt tekniskt underhåll.

Som Webbdesigner hos oss kommer du att:
 • Utforma webbdesign till olika webbprojekt
 • Utveckla front-end och responsiv design i WordPress
 • Hantera supportkunder och lösa enklare tekniska problem i WordPress
 • Hantera text och bild (content) på webbplatser, nyhetsbrev och social media
 • Projektleda mindre webbprojekt
Du rapporterar direkt till ägare och grundare.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, antingen en yrkesutbildning alternativt på högskolenivå.

Även om det inte är ett krav, så kan ett par års arbetslivserfarenhet från en roll som Webbdesigner vara meriterande. Det är ett stort plus om du har en specialiserad utbildning inom grafisk design, UX-design eller webbdesign. Vi söker dig som har grundläggande kunskaper och talang inom design i allmänhet, webbdesign i synnerhet.

För att lyckas i rollen behöver du ha:
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
 • Mycket goda kunskaper inom webbdesign och UX-design
 • Goda kunskaper inom Wordpress
 • Förståelse för HTML, CSS och Javascript
Personliga egenskaper

Naturligtvis är du kreativ, nyfiken och brinner för design, form och färg. Du är kreativ ut i fingerspetsarna och har ett intresse för digital design och trender. Du kommer att samarbeta med såväl kunder, samarbetspartners som utvecklare vilket förutsätter att du är en skicklig kommunikatör och har en god samarbetsförmåga. Du har lätt att lära dig digitala verktyg, programvaror och CMS.

Vi erbjuder

På Just Digital arbetar vi fritt under ansvar. Du ges stor flexibilitet med att planera ditt arbete och din vardag. Även om du vanligtvis är med oss kolleger på Media Evolution, kan du ibland jobba på distans hemifrån. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring - och efter din provanställning ges du möjlighet till bonus. Vardagen på Just Digital är avslappnad och innehåller flera frukostar i månaden samt trevliga After Work i våra stora vita skinnsoffor. Dricker du kaffe kommer vår kaffemaskin imponera särskilt på dig.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Bifoga ditt
 • CV
 • personliga brev
 • portfolio (PDF eller länk till webbplats)
 • referenser
Du behöver visa upp en portfolio med exempel på arbetsprover och projekt.

Sista ansökningsdag är 30 september 2020. Startdatum är snarast möjligt.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)