Två diskare sökes till ett produktionskök

Två diskare sökes till ett produktionskök

Just Arrived letar nu på uppdrag av vår kund Svea Cater AB efter två personer som ska arbeta i deras nyrenoverade produktionskök som diskare. Produktionsköket ligger i Kävlinge. Tjänsterna kommer att vara på heltid och arbetstiderna är 09:00 - 17:30, Måndag till Fredag. Du kommer att jobba alla skoldagar, och ha ledigt när skolan har stängt under lov och röda dagar. Detta är ett konsultuppdrag via Just Arrived och uppdraget hos Svea Cater kommer vara aktuellt ända fram till den 14:e juni 2019. Du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som diskare kommer du att arbeta i ett arbetslag och ta ansvar över all disk i produktionsköket där skolmaten lagas. Det är ditt ansvar tillsammans med din arbetsgrupp att se till så diskningen och städningen av produktionsköket sker enligt Svea Caters hygienrutiner. Det är något som du blir undervisad om på plats.

Vem söker vi?
  • Kan kommunicera och presentera sig själv på svenska.
  • Erfarenhet inom kök och restaurang.
Som diskare ser vi att du är arbetsvillig och social eftersom du kommer att arbeta tillsammans i ett arbetslag och ta ansvar över dina arbetsuppgifter. Av samma anledning är det viktigt att du är samarbetsvillig och trivs med att ha fysiska arbetsuppgifter. Om du är glad och intresserad av att arbeta i ett kök kommer det att vara till din fördel och för din framtida trivsel. Att du har en bra förmåga att hantera stressiga situationer är avgörande till att du kommer passa för tjänsten.

Om du tycker att tjänsten både passar dina kvalifikationer och intresse, tveka då inte att skicka in din ansökan. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 21 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.