Vi söker en rekryterare under minst 6 månader. Rekryteraren ska kunna arbeta självständigt med egna rekryteringsuppdrag vilket innebär att vara en coachande och rådgivande partner till våra chefer genom hela rekryteringsprocessen från kravspecifikation till urval och vidare till pre- och onboarding. Rollen som rekryterare innebär också att bidra till att kvalitetssäkra vår rekryterings- och introduktionsprocess, tillsammans med kollegor som arbetar inom området. I uppdraget ingår även att koordinera introduktionsaktiviteter samt stötta chefer i vårt digitala stöd för pre- och onboarding.

Primära arbetsverktyg är:

Vårt rekryteringssystem Easycruit, Linkedin, Assessios urvalsverktyg MAP/Matrigma
Kompetenser som efterfrågas, arbetslivserfarenhet mm: Gärna uppdelat i SKA-krav (sådant konsulten måste uppfylla) samt BÖR-krav (sådan som är mediterande men inte ett måste):

Krav för tjänsten:
  • har en avslutad högskoleutbildning inom Personal- och arbetslivsprogrammet eller motsvarande
  • har arbetat med att driva hela rekryteringsprocesser inom kompetensbaserad rekrytering minst 2 år, gärna inom branscher som samhällsbyggnad eller teknik
  • behärskar svenska väl och är en god skribent med vana vid textbearbetning på svenska
Meriterande:
  • är certifierad inom något urvals-testverktyg, med fördel MAP/Matrigma
  • har erfarenhet att arbeta med search på LinkedIn
Om ansökan:

Är du den vi söker till detta uppdrag? Skicka då in din ansökan direkt! Uppdraget är tilltänkt att starta omgående och uppdraget beräknas pågå i ca 6 månader med eventuellt möjlighet till förlängning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se, 073-980 69 27
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Thorstensson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Karin Thorstensson
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.