Junior Revisor

Junior Revisor

För vår kund letar vi efter en junior revisor för att hjälpa till med bokföringsuppgifter, fokusera på leverantörsskulder.

Jobbbeskrivning:
Hantera leverantörsloggen, PMt påminnelser, uttalanden och hantering av leverantörsfakturor i SAP / VIM t.ex. kodfakturor och svara på vår outsourcing partner på sina frågor. Lösa otillbörliga matchningar mellan fakturor och varukvitto.
Vendormasterdata - Godkänn / skapa nya / gör ändringar på leverantörer i MDG-verktyget.

Kandidaten ska ha en intresse och utbildning i ekonomi. Det är okej om kandidaten bara har examen från college eller universitet.

Som person bör du köras, grundlig och förståelse av kundtjänst, och självklart serviceinriktad.
SAP erfarenhet är en fördel.

Börja: ASAP
Slut: 2019-02-28
Plats: LUND
Arbetsbelastning: 100%
Arbetsspråk: Svenska

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 6 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.