Interim Manager inom Finance till Jurek

Interim Manager inom Finance till Jurek

Arbetsbeskrivning
Till Jureks kontor i Malmö söker vi nu en Interim Manager till vårt specialistområde Finance. På Jurek har vi en stark tro om att specialister är bäst på att tillsätta specialister. Vårt specialistområde Finance fortsätter växa och därför söker vi dig som är ekonom men som egentligen brinner mest för att arbete med människor och relationer. Kanske känner du att det finns annat du skulle vilja göra men samtidigt bidra med din ekonomibakgrund? Som Interim Manager inom Finance får du göra just det, arbeta i en affärsnära roll där du hela tiden bygger relationer med både företag och kandidater.

I rollen som Interim Manager kommer du främst att arbeta med och ansvara för Jureks interimsuppdrag med seniora konsulter inom Finance & Executive Search. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med vår säljkår fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget samt ha personalansvar för de konsulter du anställer. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer och arbetar proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av konsulter.

Du kommer att hantera flera bemanningsprocesser parallellt med högt tempo och där det krävs snabb leverans med kvalitet. Som Interim Manager har du daglig och fortlöpande kontakt med konsulter, kunder och kandidater.

I rollen kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare på och utveckla vårt redan starka nätverk av seniora konsulter inom Finance & Executive Search. I samarbete med Sales och Marketing är du också aktiv i att öka försäljningen och kännedomen om Jureks tjänster inom området samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter såsom till exempel kampanjer, seminarium och delta i nätverk.

Vem är du?
Vi söker dig med ekonomiutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta som ekonom. Har du erfarenhet av konsult- eller bemanningsbranschen och jobbat som konsultchef eller rekryterare ses detta som starkt meriterande men är inget krav. Vi lägger stort vikt vid din personlighet och ser gärna att du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Vidare ser vi gärna att du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, hög social kompetens och har lätt för att skapa förtroende. Du är prestigelös och närvarande. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person med hög ambitionsnivå som tar ansvar för ditt arbete, har stor egen drivkraft och arbetar strukturerat. Vidare är du lösningsorienterad och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö.

Du erbjuds
Du erbjuds en specialistroll som Interim Manager på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Du blir en del av en expansiv organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av hög kvalitét, stark entreprenörsanda och stort engagemang. Tjänsten är i placerad i våra trevliga lokaler på Carlsgatan 3 i centrala Malmö.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Resarcher Johanna Kalered på 0707-369 359 eller johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med en Interim Manager till vårt specialistområde Finance med placering i Malmö.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 110 medarbetare internt och har ca 330 konsulter.

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Ekonom, Finance
Mer info
Kontaktperson Johanna Kalered
Telefon 08-525 01 800
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.