Är du en talang inom marknadsföring och kommunikation?

Är du en talang inom marknadsföring och kommunikation?

Kanske jobbar du idag som UX-designer, projektledare på reklambyrå, SEM-specialist eller Content Creator. Eller så är du en fena på Marketing Automation alternativt en stjärna på Social Media Strategi. Kan hända har din roll ett helt annat namn men självklart har du ett brinnande intresse för marknadsföring och för att skapa goda kundupplevelser i alla kanaler.

Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit ihop! Antingen som konsult eller som direktrekrytering.
Kontakta vår rekryterare jenny.folkesson@jurek.se, specialist inom Marknad och Kommunikation, om du vill ta en kaffe och prata mer om vad vi kan göra tillsammans! Alternativt lägg in din intresseanmälan direkt på www.jurek.se

Om oss
Jurek Marketing & Communication är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassad rekryterings och bemanningslösningar. Jobbar du som konsult hos oss har du självklart en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Våra rekryterare är själva specialister inom sitt område och vi förstår därför din arbetsvardag och de möjligheter och utmaningar som du kan stöta på. Våra uppdrag finns främst inom Marketing & Communication, Law, Finance, HR, Business Support and Management.

Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Kontaktperson Jenny Folkesson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Jenny Folkesson
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.