Business Developer till vår eftermarknadsavdelning i Malmö

Business Developer till vår eftermarknadsavdelning i Malmö

Hos Jungheinrich arbetar du med professionella kollegor där gott samarbete, hög kundnöjdhet och bästa kvalitet är centralt. Här finns en härlig framåtanda och drivkraft som följer med hela vägen till kund. Vi är dessutom erkända som en av de absolut största och mest kvalitativa leverantörerna i branschen.

Vem är du då?

Kunder, teknik och affärer får gnistan i dig att brinna klarare och helheten som ger lönsamhet är en stark drivfaktor för dig.

Huvudsakliga ansvarsområden

Du kommer att driva nya affärsmöjligheter, utveckla innovativa koncept utifrån identifiering av kundbehov, kostnadsdrivare, optimerings- och/eller effektiviseringspotential. Du arbetar nära övriga affärsområden i upphandlingar där kreativt arbete från idé till verklighet är värdeskapande.

Din profil

Som person söker vi dig som har ett genuint engagemang för affärsutveckling. Du är driven, kreativ, har lätt för att tänka nytt, har en stark förmåga att omsätta idéer till praktik och att få folk med dig.

Du är intresserad av vad som händer i din omvärld och håller dig uppdaterad om marknadstrender och vad våra konkurrenter gör på marknaden.

Eftersom rollen innefattar stora kontaktytor, internt såväl externt, är du duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer.

Eftersom rollen även innefattar upphandling, är det viktigt att du har förmåga att samordna och driva till affär samt att säkra långsiktig kvalitativ relation med kunden, allt för att värna om partnerskap och kundnöjdhet över tid.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker denna utmaning har:
  • Dokumenterad erfarenhet av teknisk eftermarknad är ett krav
  • Dokumenterad erfarenhet av affärsutveckling är ett krav
  • Dokumenterad erfarenhet av upphandling och RFQ/RFP är ett krav
  • Flytande svenska och affärsengelska i tal och skrift är ett krav
  • Teknisk kompetens inom truck- eller fordonsbranschen är starkt meriterande
  • Erfarenhet inom automation är starkt meriterande
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande
Placering i organisationen

Du rapporterar direkt till After Sales Director och ingår i eftermarknadens ledningsgrupp.

Ort/Placering

Arbetsplats vårt huvudkontor i Arlöv men resor i Sverige samt Tyskland förekommer.

Omfattning

Heltid.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Ansökan

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 2019-04-30. Vi rekryterar löpande, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag, så skicka vänligen din ansökan snarast möjligt.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Camilla Zielinski, After Sales Director, via +46 (0)70-589 91 63 eller camilla.zielinski@jungheinrich.se

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är på över 125 000 truckar. Företaget har totalt 17 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 175 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jungheinrich Svenska AB har ca 175 medarbetare och omsätter +500 miljoner kronor. Huvudkontoret finns utanför Malmö och vi har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Våra servicetekniker utgår från sina hem och finns över hela landet - allt för att finnas nära kunderna och snabbt kunna hjälpa dem vid behov.

Moderbolaget, Jungheinrich AG, tillverkar årligen över 125 000 truckar och omsätter 4 miljarder Euro. Med över 18 000 anställda globalt finns goda nya möjligheter till karriärutveckling såväl i det egna landet som internationellt.