Projektledare till framtidens fastighets stjärnor

Projektledare till framtidens fastighets stjärnor

Projektledare
till framtidens fastighets stjärnor


Vi växer och söker nu efter flera härliga kollegor i Malmö. Kan du självständigt driva projekt? Känner du dig trygg med att kommunicera i tal och skrift? Söker du en bred roll där administration värvas med att bygga kontaktnät, till att läsa och höra om praktikupplevelser från de studerande till att knappa in resultat?

Detta är bara ett axplock av arbetsuppgifter men känns det spännande med att den ena dagen inte är den andra lik. Då är det dig vi söker som projektledare till John Ericsson Institutet! Var med och kompetensförsörja Sverige, då yrkeshögskolan utbildar i yrkesroller som fastighetsförvaltare och drifttekniker bland annat.

Vem är du och vem söker vi?

Rollen hos oss kallas Utbildningsledare men innehållet är som att jobba som projektledare. Det är önskvärt om du har förståelse för fastighetsbranschen men inget krav. Vi söker en person med eget driv och som tycker om att bygga kontaktnät då vi har ett nära samarbete med företag inom branschen. Som skulle tycka om att ha en projektledande roll med ansvar för de studerandes och utbildningens resultat. Du bidrar med en härlig energi och positivitet, och förstår begreppet att man ingår i varandras arbetsmiljö.

För att klara denna roll behöver du ha erfarenhet av att kunna planera din arbetstid och van att arbeta utifrån satta deadlines. Tycka att det är givande att både arbeta självständigt och i team. Även om det inte ingår att föreläsa i denna yrkesroll så är det viktigt att du känner dig trygg med att kunna informera i klass, och att vara deras kontaktperson.

Arbetsuppgifter i huvudsak

Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel att jobba med:

  • Ansvara för utbildningsplanering och projekt
  • Rekrytera och kvalitetssäkra föreläsare/utbildare (konsulter)
  • Sköta dokumentation kring utbildningen
  • Nätverka med branschföretag
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som lätt kan sätta dig in i en ny roll, och du ser inga hinder i att arbeta i system och digitalt.

Placering
i Malmö. Tjänsten är en heltidstjänst och provanställning tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan platsannonsen lyfts bort.
Då vi växer och behöver stärka upp så är det önskvärt om du kan börja så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan till karriar@jei.se

I Elevera Education Group ingår
Medieinstitutet, Stockholm School of Business, John Ericson institutet och Travel Education Centre. Våra utbildningar bygger på branschens framtida behov och inriktning. Vi samverkar med företag, organisationer och myndigheter. Våra utbildningar ingår i yrkeshögskolan, vilket garanterar både utbildning till aktuella yrkesroller och tätt samarbete med branschen!

www.jei.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Organisation & ledning, Projektledare, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jei.se
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Elevera Education Group ingår
Medieinstitutet, Stockholm School of Business, John Ericson institutet och
Travel Education Centre. Våra utbildningar bygger på branschens framtida behov och inriktning. Vi samverkar med företag, organisationer och myndigheter. Våra utbildningar ingår i yrkeshögskolan, vilket garanterar både utbildning till aktuella yrkesroller och tätt samarbete med branschen!