Service Koordinator till konsultbolag i centrala Malmö

Service Koordinator till konsultbolag i centrala Malmö

För kunds räkning söker vi nu en driven Service Koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Jobzone med start så snart som möjligt och 2 månader framåt. Efter avslutat uppdrag finns eventuellt möjlighet till förlängning. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Malmö.

Vem söker vi till denna tjänst

För att passa i rollen tror vi att du är trivs i sociala roller där du får möjlighet att självständigt driva ditt arbeta framåt och har lätt att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi kommer lägga stor vikt vid din inställning och attityd och ser att du är flexibel, kommunikativ samt en lagspelare som ser till teamets bästa.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär många varierande arbetsuppgifter där du är spindeln i nätet och bland annat hanterar leverantörsfakturor och lättare inköp till kontoret.Det kommer även vara du som säkerställer att den dagliga servicen sköts i lokalerna av de som levererar både service och tekniska tjänster. Du kommer arbeta administrativt med att bjuda in till olika möten och samt delta vid kontorsledningsmöten som kan beröra dig och dina arbetsuppgifter.

Krav
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom administration och ekonomi
  • Goda erfarenheter av att leverera god service
  • God datavana
Tillsättning

Vi går igenom ansökningarna löpande. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om Jobzone Sverige

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen. Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)