Projektansvarig/Projektledare - VS entreprenad - Rörläggaren

Projektansvarig/Projektledare - VS entreprenad - Rörläggaren

Projektansvarig/Projektledare - VS entreprenad

Nu söker vi på Rörläggaren en projektansvarig/projektledare - entreprenad, med intresse för människor!

Om rollen
Du blir ansvarig för projektprocessen, ekonomi, planeringen och resursfördelningen. Som projektansvarig kommer du att ansvara för VS entreprenader inom såväl, bostäder, butiker, kontor, skolor och industrier. Det innebär att du har ett nära samarbete med kunden, våra duktiga 1:e montörer och montörer.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande miljö med intressanta projekt. Du får ett fritt arbete med ansvar och ett stimulerande arbete i en miljö där personalen trivs. Du jobbar självständigt med dina egna projekt men du har alltid en bra support och stöd från kunniga kollegor. Du får även möjlighet till utveckling och utbildning i Instalcoskolan.

Om dig
För att trivas i rollen som projektansvarig/projektledare ska du ha erfarenhet inom VS och gärna haft någon form av ledande befattning. Du jobbar kanske redan idag som projektansvarig VS och vill fortsätta utvecklas i ett framgångsrikt företag och få ett utökat ansvar utan många beslutsled. För att trivas med jobbet ska du ha ett drivande engagemang, tycka om att utveckla människor och brinna för att hitta de enkla lösningarna, som ger mervärde. Som person är du jordnära och har förmågan att skapa laganda.

Rörläggaren erbjuder dig möjlighet att delta i många intressanta projekt. Du är en viktig resurs för oss och vi har korta beslutsvägar och en dynamisk organisation.

Vi är ett värderingsstyrt företag med bra arbetsmiljö. Vi har roligt på jobbet!

Läs mer om oss på vår hemsida www.rorlaggaren.se eller ring Richard Olsson 0707-665424 för mer information.

Krav
  • Erfarenhet inom VS
Meriterande
  • Gärna haft någon form av ledande befattning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Rörläggaren är ett välrenomerat och anrikt företag i den skånska VS-branschen, med kontor i Malmö och Helsingborg. Företaget är värderingsstyrt och har en familjär och jordnära företagskultur, där alla delar är med och hjälps åt. Vi har egna konstruktörer och hög kunskapsnivå hos våra montörer. Idag är vi 155 medarbetare och omsätter ca 250 milj.