Nu söker vi ytterligare VVS Montörer och Ledande montörer

Nu söker vi ytterligare VVS Montörer och Ledande montörer

VVS Montör

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett marknadsledande Rörföretag i Skåne. Vi har många kunders förtroende vilket innebär många intressanta projekt inom sjukhus, bostäder, kontor, skolor och industrier. Nu behöver vi bli fler! Vi behöver dig som har certifikat och vill jobba på ett etablerat företag. Här är du en uppskattad kollega i teamet. Vi jobbar tillsammans och hjälper varandra. Här får du möjlighet till utveckling. Kanske vill du bli ledande montör i framtiden?

Krav
  • Certifikat

Ledande montörer


Du jobbar idag som ledande montör och vill gå vidare till ett utvecklande och framåt och familjärt företag med många underbara kollegor och intressanta projekt. Här får du vidareutveckling och utbildning. Bli en av oss och bli en uppskattad kollega. För att trivas i rollen är det bra om du har bred kunskap och god kommunikationsförmåga. Du har förmåga att se projektprocessens gång och viljan att ta ansvar för egen och andras utveckling i teamet.

För att trivas hos oss har du ett drivande engagemang och viljan att hitta de enkla lösningarna. Vi som jobbar här trivs och stannar i många år.

Krav
  • Tidigare erfarenhet som Ledande montör

Kontakt


Har du frågor är du välkommen att ringa Kerstin Holen, 0768-650003 eller kerstin.holen@rorlaggaren.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Rörläggaren är ett välrenommerat och anrikt företag i VS branschen med kontor i Malmö och Helsingborg. Företaget är värderingstyrt och har en familjär och jordnära företagskultur, där alla medarbetare är delaktiga och hjälps åt. Vi har egna konstruktörer och hög kunskapsnivå hos våra montörer. Idag är vi 162 st anställda och omsätter ca 260 miljoner.