Truckförare med start omgående i Malmö

Truckförare med start omgående i Malmö

VÅRT ERBJUDANDE

Hos kunden utförs legotillverkning av ett stort sortiment av OEM-produkter. På plats byggs anpassad kontrollutrustning, styrsystem, apparatskåp, elskåp för styrning av alla tänkbara maskiner och apparater hos en mängd olika företag.

Är du en truckförare som vill arbete i ett litet team i en dynamisk och öppen miljö? Är du tillgänglig omgående? Vi söker nu två truckförare som är intresserade av att arbeta heltid hos en av våra kunder i Malmö.

Arbetsbeskrivning

Som truckförare hos vår kund kommer du bl.a. köra truck, arbeta med plock, mottag och utleverans. Då arbetsuppgifterna utförs under ett högt tempo är det ett krav att du har vana från truckkörning sedan tidigare. Har du kört ledstaplare eller motvikstruck är det meriterande.

Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 07.00 -16.00, uppstart sker omgående.
  Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
  • Truckkort A+B samt körvana
  • Körkort B
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är social och lättlärd med en hög arbetsmoral. Du är van vid att arbeta självständigt men även i grupp, gemenskap är viktigt för dig. Förmågan att prioritera och organisera är viktigt, andra egenskaper vi värdesätter är en känsla för service och ansvar.
  OM OSS

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Malmö stad
  Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent