Teknisk montör till företag i Malmö.

Teknisk montör till företag i Malmö.

VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som har lätt för att följa instruktioner, är noggrann och har ett personligt driv? Då kan du vara den vi söker till vår kund! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett team som jobbar med teknisk finmontering. Arbetsuppgifterna kräver precision och tidigare erfarenhet av elektronik/teknisk montering är meriterande.
Arbetet är är 2-skift och du kommer vara schemalagd måndag till fredag. Startdatum för tjänsten är löpande.
  DINA KVALIFIKATIONER

  Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt med delvis monotona arbetsuppgifter. Du måste vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering. Det är viktigt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner, samt förstå värdet av att följa dessa.
   MERITERANDE
   • Erfarenhet av teknisk montering
   • Erfarenhet av produktion
   • Tekniskt gymnasium eller liknande
    DIN PROFIL

    Du som söker är engagerad, lyhörd, professionell och tydlig i ditt sätt. Har en hög servicenivå och fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor. Har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.

    Om oss

    Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

    Ansökan

    Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

    Tjänsten startar omgående och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

    Företaget hanterar personuppgifter enligt deras integritetspolicy.

    Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
    Varmt välkommen med din ansökan!
    Mer info
    Område Malmö stad
    Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren


    Om oss:

    Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
    Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/