Teamleader sökes till tryckeri i Malmö

Teamleader sökes till tryckeri i Malmö

VÅRT ERBJUDANDE

Sedan starten 1976 har kunden tillverkat trycksaker och producerar allt från magasin, tidskrifter och förpackningar till böcker, brevpapper och skyltar. Med en lång erfarenhet och kontinuerlig anpassningsförmåga efter kundernas behov har företaget idag ett gott renommé på marknaden. Kärnan till framgång ligger i de anställdas kompetens och engagemang, vilket bidrar till kvalitet och kundnöjdhet.

Låter detta som en intressant arbetsplats? Vi söker nu en teamleader som vill vara med på denna resa, med start i augusti.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare styr du upp de dagliga arbetsuppgifterna på lagret, där du ansvarar för ett team på ca 15 personer. Dina arbetsuppgifter kommer vara av varierande karaktär då du dels leder arbetet mot uppsatta mål, samtidigt som du arbetar tillsammans med ditt team.

Dina kvalifikationer
  • Körkort och tillgång till bil
  • Mycket goda svenskkunskaper i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete inom lager och logistik (meriterande)
din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du har jobbat i en ledarroll förut. Som person är du ansvarsfull och driven med ett öga för detaljer. Du ser lösningar, snarare än problem och har ett sinne för ordning och reda. Som teamleader kommer du ha kontakt med flera personer dagligen, vilket kräver att du är en person med socialt intresse och ett kommunikativt förhållningssätt.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 aug 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent