Servicemekaniker – Lastbilspåbyggnader JOAB Malmö

Servicemekaniker – Lastbilspåbyggnader JOAB Malmö

SERVICEMEKANIKER - LASTBILSPÅBYGGNADER JOAB MALMÖ

Är du teknikintresserad, serviceinriktad och har du dessutom arbetat med Hydraulik tidigare? Har du även en nyfikenhet som hjälper dig att se lösningar istället för problem? Då ska du söka denna tjänst idag hos JOAB i Malmö!

Arbetsuppgifter

JOABs verkstad i Malmö har funnits i cirka ett år och utvecklas fortlöpande och behöver just nu förstärkas med ytterligare en servicemekaniker.Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader. Detta innebär ett stort fokus på mekanik, hydraulik, el och styrsystem. Detta sker främst i deras verkstad men det kan även vara en del servicearbeten ute i fält så resande kan förekomma i tjänsten.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

JOAB söker dig som vill utvecklas tillsammans med enheten i Malmö och vara en del av ett team som värdesätter gemenskap, samarbete och en hög servicenivå. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har ett teknikintresse, är lösningsorienterad och serviceinriktad då du dagligen kommer att vara i kontakt med kunder. Det är önskvärt om du tidigare arbetat med hydraulik och fordonselektronik, service och reparationer av tunga fordon och kranreparationer. Det är meriterande om du arbetat med programmering, innehar C-körkort, travers samt kran-utbildning.

Viktigt för tjänsten:
  • Kunskap och erfarenhet av arbete med hydraulik och fordonselektronik
  • Lösningsorienterad
  • Förändringsbenägen
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God systemvana
Om tjänsten

JOAB erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens kommer att tas tillvara och du kommer bli en viktig del av serviceteamet i Malmö och deras fortsatta resa!Tjänsten som Servicemekaniker är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos JOAB som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

Övrigt om tjänsten

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 1401 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.