Servicetekniker till RWE Renewables!

Servicetekniker till RWE Renewables!

Vill du ha ett meningsfullt arbete som har betydelse för samhället, framtiden och miljön? Då ska du komma och arbeta hos oss som tekniker med inriktning vindkraft på RWE! Vi letar nu efter vår nya kollega för att göra teamet fulländat!

Om rollen
RWE Renewables tillhör de största globala aktörerna inom kraftproduktion från förnybar energi med en total installerad produktionskapacitet på 9 gigawatt och ytterligare 2,6 gigawatt under konstruktion.
Vår teknikportfölj täcker onshore och offshorevindkraft, solceller (PV) solenergi och energilagring.
Våra 3 600 experter på förnybar energi utvecklar, bygger och driver stora förnybara energitillgångar i 15 länder i Europa, Amerika och Asien och Stillahavsområdet.

Som Servicetekniker på RWE får du möjligheten att arbeta inom en av de största globala aktörerna inom kraftproduktion från förnybar energi.
Du kommer bland annat att arbeta med underhåll, service och felsökning på våra vindkraftsanläggningar i Malmö med omnejd.

Arbetet som Servicetekniker är fritt och du får väldigt stora möjligheter att påverka ditt arbete.
Du utgår från vårt kontor i Arlöv men arbetet kommer till största del vara förlagt ute på våra vindkraftsparker och sker enligt RWEs hälsa- och säkerhetsstandards.

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att arbeta med problemlösning och är trygg i att arbeta i en verksamhet där det uppstår nya situationer dagligen.
Vi tror att du har en teknisk utbildning som elektriker eller inom drift & underhåll alternativt så har du förvärvat dessa kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från vindkraftsindustrin ser vi som väldigt meriterande.
I tjänsten ingår det att ta sig till våra olika anläggningar i Södra Sverige, därav krav på körkort-B.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, ansvarsfull och gillar att arbeta med förbättringsarbete. En viktig egenskap är att driva sin egen utveckling framåt.
Du gillar att arbeta i team och är en god lagspelare som vill kommunicera både inom skiftlaget och med andra.

För dig som har viljan att utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom RWE. Arbetet som Servicetekniker är fritt och du får väldigt stora möjligheter att påverka ditt arbete.
I tjänsten ingår det vissa resor, mestadels inom Sverige!

Välkommen att söka redan idag, men senast den 16e mars!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Mats Torgelsson, mats.torgelsson@rwe.com

Kontakt med fackliga personer:
Unionen, Marius Chard Uscilo, +46 706 289094
Akademikerförbundet, Magnus Kullberg, +46 703 950980
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren