Annonssäljare

Annonssäljare

JS Sverige letar efter en Annons-säljare som är van vid att arbeta med telefonförsäljning eller mötesbokningar. Om nedan beskrivning passar in på dig, tveka inte att söka!

Ditt jobb
Som Annons-säljare kommer din primära uppgift att sälja annonser och på så vis hjälpa till att finansiera projekten för våra kunder. Din kontakt med kunden sker via telefon, där du ska presentera vårat koncept och gå in på djupet i värdet för kund och samarbetspartners.

Aktivitet
Vi älskar högt tempo och drivs av att jobba mot uppsatta mål. För att hålla sin budget så krävs 120+ samtal och ca 2 timmars samtalstid per dag. Med dig på resan har du kollegor som trivs med utmaningar och tävlingsinställning

Engagemang
På JS är vi stolta över att få jobba tillsammans, utmana varandra och hela tiden sträva efter att leverera hög kvalité. Vi har kollegor och ledning som skapar en stabil organisation som bygger på hårt jobb och drive.

Karriär
Här får du chansen att skapa din egna karriär som antingen Teamleader eller Branschspecialist. Du kommer få möjligheten att jobba i ett internationellt medie- kommunikationsföretag med erkänd sälj- och ledarutbildning där du tjänar en absolut konkurrenskraftig hög fast lön och provision enligt din egen prestation. Är du en person som älskar högt tempo och energi, så kommer du trivas här.

Skicka in din ansökan och CV genom att klicka på Ansök nu-knappen nedan.

Låter detta som något du vill jobba med?
Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon.
Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se eller 040-699 09 45
Mer info
Kontaktperson Jonas Svenningsson
Telefon 040-699 09 45
Email Mejla Jonas Svenningsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jssverige.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JS Sverige grundades 1996 och är en del av den internationella mediekoncernen JS World Media som finns representerade i 10 länder med totalt mer än 450 kollegor. Vi skapar annonsfinansierade Interaktiva Broschyrer speciellt anpassade till mottagarna.