OFFICE BASED ACCOUNT MANAGER

OFFICE BASED ACCOUNT MANAGER

Har du en personlighet som yttrar sig att du vill prestera det lilla extra? Triggas du i en prestationsbaserad kultur och där framgång belönas? Vill du bli en del av ett team som skrattar på jobb och faktiskt har en ganska torr humor? Snälla, läs vidare!

DIN NYA TJÄNST

Du kommer vara ansvarig för dina egna företagskunder, som sträcker sig allt från lokala medelstora företag till stora globala företag.
Detta innebär att du gör research och matchar våra tjänster med kundens behov. Tjänsten innefattar daglig kontakt med beslutsfattare, där kommunikation sker både via mail och telefon, för att presentera JS Sverige och hur vi kan hjälpa deras företag med sin marknadsföring. Resultatet av ditt arbete landar i att du bokar kvalitativa möten där slutmålet givetvis är att få en nöjd kund där deras behov tillgodoses och att de vill samarbeta igen.

VAD VI SÖKER

Vi är på jakt efter dig med stort intresse av försäljning.
Du behöver inte ha någon specifik tidigare erfarenhet, men givetvis är det meriterande om du har arbetat inom området tidigare. Däremot önskar vi att du har ett stort driv, engagemang och är ansvarsfull. Du har god kommunikationsförmåga samt kunna det svenska språket flytande i både tal och skrift. Startdatum är enligt överenskommelse och tjänsten är på heltid med arbetstider mån-fre 08.00-16.30.

VAD VI ERBJUDER

Förutom kollegor i världsklass, kanonfint kontor precis bredvid Malmö Centralstation samt en riktigt härlig företagskultur, så ger vi dig alla förutsättningar för att du ska lyckas och utvecklas i din roll. Du kommer få en omfattande introduktion och kontinuerlig uppföljning. Vad mer? Jo, några saker till:
  • Frukost varje måndag och färsk frukt & nötter dagligen
  • Kontinuerliga säljtekniska utbildningar, feedback och ledarskapsutbildningar
  • Convinimaskin och en kaffemaskin som hade gjort bästa baristan avundsjuk
  • Friskvård och subventionerad parkering
  • Aktiviteter så som julfest, afterworks och temadagar
  • Teambuildningar i form av fotbollsturnering, mattävlingar och kickoffs
  • Internationella konferensresor, vi har exempelvis varit i Bryssel, Wien och Barcelona. I september drar vi till Rom J
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter inom JS Koncernen
  • Flextid på fredagar och långlunch på torsdagar
  • Attraktiv lönemodell med en lön på minimum 24 000 kr plus provision utan tak

ANSÖKAN

Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ansök genom att klicka på Ansök nu knappen och fyll i vårt formulär, samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Du är välkommen att kontakta mig som rekryterar, Anneli
Olsson på aln@jssverige.se, om du har några frågor eller funderingar.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jssverige.se
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JS Sverige är ett framgångsrikt och internationellt företag inom mediabranschen och har varit på den svenska marknaden i över 20 år. Vi skräddarsyr Interaktiva Broschyrer till andra företag, allt från lokala mellanstora företag till de globala jättarna. HSB, Nestlé, Scorett, ICA och Naked Juicebar är några exempel på företag som vi samarbetat med. Vi är stolta över vårt företag, vår fantastiska produkt och exceptionella personalstyrka!

Kolla gärna på vår företagspresentation: https://vimeo.com/333963836