Mediasäljare till JS Sverige & JS ProFilm

Mediasäljare till JS Sverige & JS ProFilm

Har du erfarenhet av att arbeta med företagsförsäljning via telefon? Vill du knyta kontakter och lära dig mer om försäljning i ett internationellt bolag? Ta då nästa kliv i karriären som B2B Mediasäljare hos oss på JS Sverige!

Vi är:
Ett prestationsdrivet företag med 25 års erfarenhet av branschen som utökat verksamheten med nysatsningen JS ProFilm. Vårt sätt att kommunicera med personal, medarbetare och kunder är förankrat i forskning och anpassat efter varje enskild individ. Vi ser gärna att Du stannar kvar hos oss i många år, som många utav dina kollegor. Det finns tydliga måluppsättningar och vägar att följa för Dig som vill bli teamleader eller avancera ytterligare i Din roll som säljare. För att trivas här ser du styrkan i att ha 70 kollegor av olika kön, ålder och bakgrund med ett gemensamt mål på prestation och budgetuppfyllelse.

Hur en dag som B2B Mediasäljare ser ut:
Din uppgift som B2B Mediasäljare är att agera kontakten mellan vår kund och dennes leverantörer och samarbetspartners. Du skall, via telefon, sälja annonser till våra kunders partners och få dem att se fördelar med konceptet samt nyttan av att synas tillsammans med vår kund.

Aktivitet
Vi älskar högt tempo och drivs av att jobba mot uppsatta mål. För att hålla sin budget så krävs 120+ samtal och ca 2 timmars samtalstid per dag. Med dig på resan har du kollegor som trivs med utmaningar och tävlingsinställning.

Därför väljer du jobbet:
  • Du motiveras av ett högpresterande team och ett internationellt företag
  • Du tycker det är spännande att få ta ansvar och ha inflytande
  • Du har en vilja, att ta ansvar för dina och dina kollegors projekt
  • Du är flitig och vågar tänka utanför boxen
  • Din passion för försäljning är enorm
  • Du brinner för att lära dig mer om sälj, ledarskap och personlig utveckling
Utöver det förväntar vi oss att det faller dig naturligt att nätverka genom bland annat LinkedIn i syfte att hitta samarbeten/kontakter inom olika branscher.

Detta förväntar vi oss av dig:
  • Du är ambitiös och hårt arbetande
  • Du är inte rädd för att gå på avslut i kundsamtalet
  • Du tar snabba och kvalificerade beslut
  • Du talar och skriver flytande svenska

Hur har vi det på JS Sverige & JS ProFilm?

Hos oss blir du en del utav ett innovativt kontorslandskap där vi håller samarbete högt i kurs.
Här hittar du nyfikna och nytänkande kollegor, vilket vi anser är viktiga egenskaper för att både utveckla och utvecklas - Liksom energi, motivation och humor
För att hålla sig välmående är det viktigt att skrattmuskeln får jobba lika hårt som övriga muskler
Vi finns bakom centralstationen i Malmö, på översta våningen med tillhörande takterass
Hos oss finner du även trevlig lounge fylld med olika aktiviteter och tillhörande utåtriktade professionella kollegor i alla åldrar

Låter detta intressant?


Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon. Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Recruiter Lars Nörgård Petersen på lnp@jssverige.se
Mer info
Kontaktperson Lars Nörgård Petersen
Telefon 070 661 22 23
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jssverige.se/
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På JS Sverige arbetar ett 60-tal experter med att producera värdeskapande kommunikation åt företag, kommuner, föreningar och organisationer runt om i hela Sverige.

Med över 25 års erfarenhet skapar vi Interaktiva Broschyrer som är speciellt anpassade till mottagarna. Den Interaktiva Broschyren erbjuder läsarna en modern upplevelse både i tryckt och digitalt format. Den tryckta högkvalitativa broschyren är perfekt för autentiska och trovärdiga presentationer. Onlinebroschyren är interaktiv och speciellt utformad för att läsaren ska få den bästa upplevelsen online.

Utöver våra Interaktiva Broschyrer erbjuder vi även JS ProFilm. JS ProFilm är vårt nya digitala kommunikationspaket som består av en professionell profilfilm, en SoMe-video och en interaktiv onlinebroschyr.

Med detta paket hjälper vi våra kunder att stärka deras digitala närvaro. Med det skräddarsydda digitala materialet kan verksamheter på ett smart och effektivt sätt förmedla rätt budskap på rätt tidpunkt till sina målgrupper genom en unik upplevelse i text, tal, bilder och design.