Home Office / Remote - B2B - Säljare/Mötesbokare

Home Office / Remote - B2B - Säljare/Mötesbokare

Vill du arbeta på ett företag som inte är konjunkturkänsligt och som har växt de sista 3 åren?

Ett företag som genom starka ägare kommer att växa ytterligare inom nya område som film och web? Då är JS Sverige företaget för dig!

Faller det sig naturlig för dig att lyfta telefonen och kontakta nya potentiella kunder samt bygga din egen B2B-pipeline? Här erbjuder vi allt detta i kombination med en konkurrenskraftig lön och flexibilitet i form av hemmakontor.

Detta ingår i jobbet

Som projektkonsult är det ditt ansvar att boka bra kvalitetsmöten, alltid baserat på din egen research och användning av vårt omfattande referensarkiv.
Dialogen med våra kunder är väldigt varierad men har det gemensamt att du snabbt och noggrant ska få fram ditt budskap på telefonen, och på så vis skapa intresse för vårt koncept och väcka kundens nyfikenhet.

Via vår kunddatabas är du ansvarig för att screena och bygga upp din egen B2B-pipline. Detta innebär att du dagligen kommer att vara i kontakt med beslutsfattare inom olika delar av svenskt näringsliv. På sikt får du möjlighet att ta nästa steg och avhålla dina egna möte via telefon eller Microsoft Teams.

Detta erbjuder vi dig
  • Flexibilitet i form av hemmakontor
  • Daglig coachning och kontinuerlig träning med kollegor (via Microsoft Teams)
  • En attraktiv lön utan tak där du även tjänar extra via vårt Repeat-program
  • Personlig onboarding med till exempel frågeteknik, aktiv lyssning och invändningsbehandlig
  • Bra möjligheter för utveckling och karriär
Du kommer att arbeta med ett unikt affärskoncept på en arbetsplats med 30 års erfarenhet inom försäljning och utbildning av duktiga säljare. Du får möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper då vi alltid rekryterar ledare internt.

Vad vi förväntar oss av dig
  • Du är självständig, mogen och utåtriktad
  • Du skriver och talar flytande svenska
  • Du drivs av att skapa resultat
  • Du brinner för försäljning
  • Du har en stabil internetuppkoppling
Så är det att arbeta på JS Sverige

Hos oss blir du en del av en kollegial gemenskap som värderar samarbete högt. Här möter du nyfikna och innovativa kollegor, egenskaper som vi anser är viktiga för att utveckla och utvecklas, i kombination med energi, motivation och humor. En stark gemenskap är viktigt för oss, flera gånger per år möts vi online eller fysiskt för upplevelser, underhållning, fest eller årlig konferens, där träffar vi kollegor från de andra 9 länderna medverkar. Vårt svenska huvudkontor ligger i Malmö.
Mer info
Kontaktperson lnp
Email Mejla lnp
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jssverige.se
Sista ansökningsdag 7 nov 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På JS Sverige arbetar ett 60-tal experter med att producera värdeskapande kommunikation åt företag, kommuner, föreningar och organisationer runt om i hela Sverige. Med över 25 års erfarenhet skapar vi Interaktiva Broschyrer som är speciellt anpassade till mottagarna. Den Interaktiva Broschyren erbjuder läsarna en modern upplevelse både i tryckt och digitalt format. Den tryckta högkvalitativa broschyren är perfekt för autentiska och trovärdiga presentationer. Onlinebroschyren är interaktiv och speciellt utformad för att läsaren ska få den bästa upplevelsen online.

Utöver våra Interaktiva Broschyrer erbjuder vi även JS ProFilm. JS ProFilm är vårt nya digitala kommunikationspaket som består av en professionell profilfilm, en SoMe-video och en interaktiv onlinebroschyr. Med detta paket hjälper vi våra kunder att stärka deras digitala närvaro. Med det skräddarsydda digitala materialet kan verksamheter på ett smart och effektivt sätt förmedla rätt budskap på rätt tidpunkt till sina målgrupper genom en unik upplevelse i text, tal, bilder och design.