B2B – Innesäljare/Säljare/Mötesbokare

B2B – Innesäljare/Säljare/Mötesbokare

B2B - Innesäljare/Säljare/Mötesbokare
Arbetet på JS Sverige ger dig erfarenhet av många olika branscher och gedigen inblick i företag, organisationer och föreningar över hela Sverige. Vi etablerades redan i början på nittiotalet och har sedan dess producerat informations- och marknadsföringsmaterial till tusentals nöjda kunder.

Vill du arbeta på ett företag som trots omvälvande tider haft mycket stark tillväxt de sista 3 åren? Ett företag som genom sina innovativa och satsningsbenägna ägare kommer att växa ytterligare bland annat inom affärsområden såsom film och web.

Då är JS Sverige företaget för dig!
Vi har en riktigt vass försäljningschef, nämligen Måns Nilsson. Han har arbetat på JS Sverige i många år och leder alltid genom att visa vägen till framgång. Han är heller aldrig sen till att stötta och ge beröm. Måns och hans säljavdelning behöver nu fler duktiga kollegor - så, tveka inte, sök jobbet!

Detta ingår i jobbet
Faller det sig naturlig för dig att använda telefonen för att kontakta nya potentiella kunder samt på ett systematiskt sätt bygga din egen B2B-pipeline?

Som projektkonsult är det ditt ansvar att boka kvalitetssäkrade möten, alltid baserat på din egen kvalitativa research och användning av vårt omfattande referensarkiv. Dialogen med våra kunder är väldigt varierande men har gemensamt att du snabbt och noggrant ska få fram ditt budskap genom telefonen. Då skapar du intresse för vårt koncept och väcker kundens nyfikenhet. På sikt får du möjlighet att ta nästa steg och avhålla dina egna möten via telefon eller Microsoft Teams.

Detta erbjuder vi dig
 • Daglig coachning och kontinuerlig träning med kollegor - för att säkra dinframgång.
 • En heltidsanställning med fastgrundlön - samtidigt som ditt produktiva arbete belönas med både provision (utan tak) och bonusar.
 • Personlig onboarding med till exempel frågeteknik, aktiv lyssning och invändnings-behandling - där vi säkerställer din utveckling som säljare.
 • Bra möjligheter för utveckling och karriär - med en tydlig och strukturerad karriärstege.
Du kommer att arbeta med ett unikt affärskoncept på en arbetsplats med hela 30 års erfarenhet inom försäljning och med utbildare som själva är duktiga säljare. Du får även möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper då vi alltid rekryterar ledare internt.

Vad vi förväntar oss av dig
 • Du är ihärdig,noggrann och utåtriktad
 • Du skriver och talar flytande svenska
 • Du drivs av att skapa resultat
 • Du brinner för försäljning
 • Du är van att använda telefon som ditt primära arbetsredskap
 • Du motiveras av att arbeta i en prestationsorienterad miljö
 • Du har erfarenhet av B2B-försäljning
Så är det att arbeta på JS Sverige
Hos oss blir du en del av en kollegial gemenskap som värderar samarbete högt. Här möter du nyfikna, innovativa och professionella kollegor. Egenskaper som vi anser är viktiga för att utveckla och utvecklas, i kombination med energi, motivation och humor.

En stark gemenskap är viktigt för oss, flera gånger per år möts vi online eller fysiskt för upplevelser, underhållning, fest eller årlig konferens.
Där träffar vi kollegor från de andra 9 länderna som medverkar. Vårt svenska huvudkontor ligger i Malmö.


Låter detta intressant?

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre in den idag än imorgon. Tjänsten är heltid med arbetstid måndag till fredag 08.00 - 16.30.
Mer info
Kontaktperson lnp
Telefon 070 - 661 22 23
Email Mejla lnp
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare, Media, Kultur & Design, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På JS Sverige arbetar ett 60-tal experter med att producera värdeskapande kommunikation åt företag, kommuner, föreningar och organisationer runt om i hela Sverige. Med över 25 års erfarenhet skapar vi Interaktiva Broschyrer som är speciellt anpassade till mottagarna. Den Interaktiva Broschyren erbjuder läsarna en modern upplevelse både i tryckt och digitalt format. Den tryckta högkvalitativa broschyren är perfekt för autentiska och trovärdiga presentationer. Onlinebroschyren är interaktiv och speciellt utformad för att läsaren ska få den bästa upplevelsen online.

Utöver våra Interaktiva Broschyrer erbjuder vi även JS ProFilm. JS ProFilm är vårt nya digitala kommunikationspaket som består av en professionell profilfilm, en SoMe-video och en interaktiv onlinebroschyr. Med detta paket hjälper vi våra kunder att stärka deras digitala närvaro. Med det skräddarsydda digitala materialet kan verksamheter på ett smart och effektivt sätt förmedla rätt budskap på rätt tidpunkt till sina målgrupper genom en unik upplevelse i text, tal, bilder och design.