Account Manager

Account Manager

JS Sverige är inne i en fantastisk expansiv fas och därför är vi på jakt efter en ny kollega att förstärka vårt team ytterligare.

ACCOUNT MANAGER
JS Sverige letar efter en Account Manager som är van vid att arbeta med telefonförsäljning eller mötesbokningar.
Om nedan beskrivning stämmer in på dig, tveka inte att söka!

Ditt jobb
Som Account Manager kommer din primära uppgift vara att sälja vår produkt och koncept till små och medelstora företag och därmed skapa största möjliga värde för både vår egen och våra kunders verksamhet. Din kontakt med kunden sker via telefon, där du ska presentera vårt koncept med syfte att boka ett möte, som du själv ska avhålla, även här på telefon.

Aktivitet
Vi älskar högt tempo och drivs av att jobba mot KPIer och uppsatta mål. För att hålla sin budget så krävs 120+ samtal och ca 2 timmars samtalstid per dag. Med dig på resan har du kollegor som trivs med utmaningar och tävlingsinställning.

Engagemang
På JS är vi stolta över att få jobba tillsammans, utmana varandra och hela tiden sträva efter att leverera hög kvalité. Vi har kollegor och ledning som skapar en stabil organisation som bygger på hårt jobb och drive.

Karriär
Här får du chansen att skapa din egna karriär som antingen Teamleader eller Branschspecialist. Du kommer få möjligheten att jobba i ett internationellt medie- kommunikationsföretag med erkänd sälj- och ledarutbildning där du tjänar en absolut konkurrenskraftig hög fast lön och provision enligt din egen prestation.

Du
Alla i teamet är tävlingsmänniskor, även om det så är vid pingisbordet på lunchen eller Yatzy där hemma – du bör alltså vara en vinnarskalle för att trivas hos oss.
Vi alla älskar att ge energi, vilket bör falla naturligt för dig också. Kom in och utmana oss, låt oss hellre behöva bromsa dig!

Låter detta som något du vill jobba med?
Skicka in din ansökan och cv genom att klicka på "Ansök nu".

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon.

Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se eller 040-699 09 45.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jssverige.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (46 dagar kvar)