Webbredaktör/Marknadskoordinator

Webbredaktör/Marknadskoordinator

Vi söker en webbredaktör/marknadskoordinator till vår marknads- och försäljningsavdelning på JM Region Syd. Avdelningen består idag av 8 personer med stort kundfokus och engagemang.

Om tjänsten

Som webbredaktör/marknadskoordinator ansvarar du för regionens operativa marknadsföring. Du planerar, korrekturläser och följer upp samtliga kampanjer löpande samt agerar beställare gentemot reklam-, produktions- och mediebyråer. Du är också ansvarig för regionens del av webben där du skapar, publicerar och uppdaterar det redaktionella arbetet samt administrerar landningssidor för våra respektive projekt. Du optimerar och formar innehållet för bästa sökvänlighet.

Vidare samordnar och hjälper du marknads-, försäljnings- och inredningsavdelningen med diverse arbetsuppgifter som bland annat utskick av nyhetsbrev.

Som webbredaktör/marknadskoordinator är du även regionens superuser i CRM, JMs kundhanteringssystem, där du även stöttar och hjälper mäklare på regionen.

Du kommer att rapportera till regionens försäljnings- och inredningschef.

Din profil

Vi tror att du idag arbetar som marknadsassistent, marknadskoordinator eller webbredaktör och har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat med marknadsföring (inkl digital marknadsföring), sociala medier, försäljning och webb samt har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring.

Som person är du serviceinriktad och strukturerad. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du är en person som ser möjligheter, är kreativ och gillar att testa nya saker. Att sätta upp syfte och mål med innehåll samt att följa upp är en självklarhet för dig i ditt arbete oavsett om innehållet publiceras på webben eller i sociala medier.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
  • Beställning och uppföljning av marknadsföringskampanjer
  • Digital marknadsföring mot konsument
  • Publiceringsverktyget Episerver (Optimizely)
  • Microsoft Office
  • Arbete i CRM-system
  • Arbeta med sociala medier
Vi önskar också att du:
  • Är en god skribent som kan bearbeta olika typer av texter med anpassning mot målgrupp
  • Är van att arbeta med bildhantering
  • Har grundläggande förståelse för SEO/SEM
  • Har grundkunskaper i Google Analytics och Adobe Photoshop
Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Kontakt

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Linnea Wifvesson, linnea.wifvesson@jm.se eller försäljnings- och inredningschef Liselotte Adilstam, liselotte.adilstam@jm.se.

Ansökan

Tjänsten förväntas starta under hösten/vintern 2022.

Din ansökan vill vi ha så snart möjligt då vi tillämpar löpande urval. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag är 2022-10-05.

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JM AB
Hemsida http://www.jm.se
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.