Installationsstöd

Installationsstöd

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom att skapa boenden och hållbara livsmiljöer i Malmö/Lund med omnejd. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss.

Om tjänsten

Som installationsstöd agerar du projektstöd i installationsfrågor för JM:s projekt. Du kommer att vara ett viktigt stöd för vår projekteringsavdelning, produktionsavdelning och garantiavdelning. Du kommer att vara en av JM:s installations och energiansvariga som även jobbar med att vidareutveckla våra installationslösningar för att uppnå så energieffektiva hus som möjligt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Leda och delta vid arbetsmöten i samband med projektering inom installation.
  • Bevaka framtagande av energideklarationer.
  • Bevaka anläggningar med värmepump blir nyregistrerade hos aktuell kommuns miljöförvaltning.
  • Vara ett stöd till projektinköparen vid upphandlingar samt vara behjälplig vid framtagande av gränsdragningslista mellan installatörer.
  • Stöd i löpande installationsfrågor inom projektering, vid behov även inom produktion.
  • Vara behjälplig vid driftsättning och samordnade provningar, samt säkerställa att rätt funktion uppnås.
  • Återkoppla problem och brister inom installationslösningar och föreslå förbättringsåtgärder till övriga delar i processen.
Din profil

Vi söker dig som har bred erfarenhet inom installationsområdet VVS. Meriterande är om du har viss kunskap inom el eller styr och regler. Önskvärt är att du har arbetat med installationssamordning i projektering eller produktion, antingen som konsult eller entreprenör. Du är väl insatt i det regelverk som råder för installationer samt energi inom byggsektorn. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du lyhörd, flexibel och har förmåga att professionellt hantera frågeställningar och diskussioner. Du är engagerad, lösningsfokuserad och duktig på att skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt.

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Kontakt

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Linnea Wifvesson på linnea.wifvesson@jm.se.

Ansökan

Tjänsten förväntas starta omgående eller enligt överenskommelse.

Vi kommer inte att hantera ansökningar under semesterveckorna v. 28-31. Observera även att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag är 2022-08-14.

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JM AB
Hemsida http://www.jm.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.