Träarbetare till JM Region Syd

Träarbetare till JM Region Syd

JM i Region Syd söker erfarna träarbetare till våra byggarbetsplatser i Malmö/Lund med omnejd.

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar enhetligt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består av nyproduktion av bostäder. Du kommer att arbeta med olika moment, beroende på vilket skede bygget befinner sig i. Arbetstiderna på våra arbetsplatser är förlagda mellan kl 7-16.

Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare samt några års erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av nyproduktion av bostäder.

Som person trivs du med ordning och reda och du är positiv och engagerad i ditt arbete. Du bidrar till gruppens fokus och stödjer dina kollegor. Vidare visar du en drivkraft och beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat.

VI ERBJUDER

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.

KONTAKT

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Elin Gelander: elin.gelander@jm.se.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Gelander
Email Mejla Elin Gelander
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jm.se/?gclid=EAIaIQobChMI__Wp-cva3AIVhqiaCh03eAKJEAAYASAAEgIRH_D_BwE
Sista ansökningsdag 11 sept (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.