Fälttekniker för JLG

Fälttekniker för JLG

Vi söker nu fälttekinker till JLG, ett tekniskt utmanande och varierande arbete för dig som gillar att vara ute på fältet och arbeta med moderna verktyg och produkter. JLG utökar sitt oerhört professionella eftermarknadsteam i Norden, ta chansen och sök redan idag.

Som fälttekniker på JLG arbetar du direkt gentemot kunden, med service och underhåll av accessfordon för at säkra drift och kvalité.

Den här tjänsten gäller för Region Syd och vi ser gärna att du är bosatt i Skåne eller Småland.

Om arbetet som Fältingenjör

JLGs fälttekniker levererar service, underhåll och felsökning på accessfordon och plattformar så som saxliftar, bomliftar, teleskoplastare och vertikalliftar. Arbetet sker på kundernas arbetsområden och ute i fält. Du kommer att vara en viktig del i att säkerställa serviceintäkter och kvalitetskrav.

Du får även utbilda kunder i produkternas bruk, tillhandahålla drift- och underhållscheman samt förbesikta använd utrustning.

Övriga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Felsökning och diagnostisering via telefon eller personligen
  • Stöttning av Service koordinator genom att besvara eventuella kundfrågor
  • Ansvar för arbetsfordon, eget lager av reservdelar samt verktyg
  • Garantireparationer
Om Dina kvalifikationer

För att kunna genomföra det här jobbet väl behöver du en teknisk kvalifikation inom mekanik, elektronik eller fordonsteknisk industri.

Utöver detta behöver du ha minst fem års erfarenhet av arbete med fordon, yrkesfordon, materialhantering, accesser eller lantbruksteknik.

Du behöver kunna tala flytande svenska och ha Körkort B.

Dagliga resor förekommer och även övernattningar vid behov.

Meriterande
  • IPAF certifikat
  • Microsoft office
  • Goda kommunikationsegenskaper
  • Flytande engelska och ett annat nordiskt språk
  • Erfarenhet av accesser, materialhantering, kranutrustning
Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare; Albin Jonsson albin.jonsson@barona.se 073 514 36 64

Notera att vi inte tar emot ansökningar via email.

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (3 dagar kvar)