HR Partner

HR Partner

HR Partner till en av världens största elbilsleverantörer
Nu har du möjligheten att jobba som HR Partner hos en av de mest omtalade elbilsleverantörerna i världen. Som HR Partner kommer du att fungera som ett internt stöd för vår kunds avdelningar i Sverige, Danmark och Finland.

Tjänsten är placerad på vår kunds kontor antingen i Malmö eller i Upplands Väsby, Stockholm. Du rapporterar till företagets Sale HR Lead.

Vi söker dig som har möjlighet att börja omgående. Tjänsten är på heltid och är ett föräldravikariat i 9 månader. Då företaget befinner sig i en mycket expansiv fas kan det finnas möjlighet till en tillsvidaretjänst.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en rådgivande roll och supportera de lokalt ansvariga i Sverige, Danmark och Finland. Du implementerar och driver HR-frågor enligt vår kunds riktlinjer/policys och enligt gällande lagstiftning. Rollen innebär många interna kontakter och att bygga långsiktiga relationer.

Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, löne- och kompensationsfrågor, arbetsmiljö, rehabilitering, personaladministrativ hantering samt arbetsrätt/förhandlingar.

Du kommer att ha ett nära samarbete med dina HR-kollegor i organisationen för att dela best practices och finna synergieffekter.

Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR eller likvärdig utbildning samt erfarenhet av kvalificerat, brett HR-arbete. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från en internationell miljö samt har arbetet gentemot de nordiska länderna. Du har god vana av att coacha och stötta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade ärenden. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär en del resor.

Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Då organisationen är väldigt dynamisk och affärsorienterad är det av stor vikt att du är flexibel, van vid att hålla ett högt tempo och är kreativ. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

Vår kund erbjuder

Du kommer att få möjligheten att arbeta för ett tekniskt och miljömedvetet elbilsföretag som utvecklar innovativa produkter. Vår kund är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna. Vår kund erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden kombinerat med driv och entreprenörsanda.

Hur du ansöker

Din ansökan samt CV behöver vara på engelska.

Du söker uppdraget via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om uppdraget eller om JKS är du givetvis välkommen att kontakta Elin Jonsson på 040-12 12 25.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen.
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete.