Transportplanerare

Transportplanerare

Transportplanerare med stort lösningsfokus
Vi söker en lösningsorienterad och driven transportplanerare för ett långsiktigt uppdrag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett prestigelöst och engagerat team som består av fem personer. I rollen som transportplanerare kommer dina arbetsuppgifter och ansvar att vara;
  • Planering och optimering av expresstransporter
  • Bokning och uppföljning av transporter
  • Kontakter med kunder, chaufförer och samarbetspartners
Arbetet utförs i företagets eget transportsystem, som du får lära dig på plats. I övrigt kommer du att vara behjälplig med andra administrativa och praktiska uppgifter på kontoret, då man inom företaget hjälps åt och arbetar över gränserna vid behov.

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast möjligt. Arbetstiderna är oregelbundna och innebär även helgarbete. Du kommer att bli anställd inom vår konsultverksamhet och för rätt person finns det goda möjligheter till en anställning hos vår kund på sikt.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som med fördel har erfarenhet inom transportbranschen, gärna som transportplanerare, chaufför eller liknande, och som har god förståelse för logistik och spedition. Har du ingen praktisk erfarenhet från branschen, ser vi gärna att du har utbildning inom Transport Management eller liknande och att du har viljan och drivet att utvecklas i din roll.

Som transportplanerare är det viktigt att du är lösningsorienterad och stresstålig. Du har förmågan att hantera flera parallella uppgifter samtidigt och är inte rädd för att fatta beslut. För att trivas i rollen är det även viktigt att du trivs med ständiga förändringar och nya direktiv i ditt arbete. Du är alltid serviceinriktad och drivs av att lösa problem och hitta den mest optimala lösningen för kunden. Vidare är du är lyhörd, rak och tydlig i din kommunikation samt duktig på att skapa relationer och samarbeten.

Då du tillhör ett mindre team är det också viktigt att du är prestigelös och flexibel och hjälper till där det behövs.

Vi erbjuder dig

Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund. JKS Sverige har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansök

Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Borg på telefonnummer: 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen.
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete.