Revisor sökes till JHM Revision

Revisor sökes till JHM Revision

Om kunden
JHM är en familjär revisionsbyrå med kvalificerade medarbetare och ett omfattande nätverk inom juridik, skatter, försäkringar, finansiell rådgivning och redovisning. Våra kunder är mindre och medelstora företag inom alla branscher där vi erbjuder professionella tjänster i kombination med engagemang, hög servicegrad och tillgänglighet.

Arbetsbeskrivning
Till JHM Revision i Malmö söker vi en revisor som trivs med att arbeta i ett prestigelöst bolag. På denna arbetsplats erbjuds du ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här får du möjlighet till utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de uppdrag som du arbetar inom.

Tjänsten är bred och det krävs ingående kunskaper och förståelse i arbetet som utförs inom revision alternativt bokslutsarbete. Du kommer ingå i ett team om tre medarbetare och arbeta tätt med ägaren.

I dina arbetsuppgifter ingår revision, kvalificerade årsbokslut samt rådgivning inom skatt, revision och redovisning. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper kunderna att förverkliga sina visioner.

Erfarenhet
Vi söker dig med några års erfarenhet av att arbeta med revision eller självständiga bokslut. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha vana av att jobba mot deadlines samt kunna hantera en variation av arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska obehindrat och det är meriterande om du arbetat i Visma och/eller Fortnox.

Personliga kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är prestigelös och trygg som person med god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har en stark drivkraft, besitter god kommunikationsförmåga samt har ett positivt förhållningssätt. Som person är du noggrann, strukturerad och teamorienterad.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev. Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 076 776 01 90
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (14 dagar kvar)