Account Manager till Malmö Redhawks och ISP

Account Manager till Malmö Redhawks och ISP

Vill du vara bryggan mellan Redhawks och Malmös näringsliv?

Malmö Redhawks har outsourcat sin företagsförsäljning till ISP. I denna tjänst kommer du få möjligheten att skapa dig ett stort nätverk där du dagligen träffar ledande profiler inom organisationer av varierande storlek och samtidigt får möjligheten att vara nära idrotten.

Om kundföretaget

ISP verkar i den mixade zonen mellan näringsliv och idrottsliv och har sedan 1985 levererat framgångskoncept till företag, förbund och föreningar. De hjälper företag som vill utveckla och modernisera sin marknadsföring, både när det gäller exponering och att stärka varumärket. ISP erbjuder även en modell där de utvecklar och maximerar intäkterna för förbund och föreningar, där båda parter blir vinnare. Hos ISP hittar du ett stort engagemang och massor av passion! De gör det de älskar och älskar det de gör. Med 30 års erfarenhet har de ett av branschens största kontaktnät.

Läs mer på: www.isp-sport.se

Dina arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att fokusera på nykundsbearbetning mot andra företag i regionen. Du kommer först och främst ta kontakt via telefon där sponsorpaket i samarbete med Redhawks kommer erbjudas. Samtidigt kommer du vara ute på fält en hel del då det är viktigt att du skapar en relation med kunderna och bygger upp ditt och Redhawks nätverk genom att etablera värdefulla kontakter.

Under hockeysäsongen kommer det krävas av dig att vara delaktig tillsammans med kunder på matcher och olika event, ofta förlagda på kvällar och helger. Utöver det jobbar man normala kontorstider. Flex tillämpas.

Lönen är grundlön + provision med start augusti.

Din profil

Som säljare hos ISP är det alltid "laget före jaget" som gäller. Du ska älska att jobba i team och lagandan ska vara en motiverande faktor för att du ska passa in i rollen.
För att lyckas i denna roll krävs det att du ser arbetet som säljare som din livsstil då du ständigt knyter nya kontakter. Du har ett professionellt tillvägagångssätt och att skapa goda kundrelationer faller dig naturligt. Som person har du alltid haft en stor drivkraft och du har någon form av erfarenhet från försäljning med mycket goda resultat. Har du jobbat med försäljning av koncept samt har drivit både små och stora långsiktiga affärsprojekt inom t ex event, marknad, finans, reklam, kommunikationslösningar, säkerhet, media, mässor eller liknande är det meriterande. Du kommer jobba självständigt mot din budget och vill alltid prestera med toppresultat! B-körkort är ett krav liksom viljan att ständigt utvecklas som säljare.

ISP erbjuder dig:
  • Chansen att representera ett varumärke med gott rykte och lång historik
  • En spännande vardag i ett ledande, stabilt bolag med expansion på agendan
  • Ett sammansatt team med en stark säljkultur och höga ambitioner
  • Tillgång till breda kontaktytor inom idrott och Svenskt näringsliv
Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se