Säljsupport till IsaDora i Malmö

Säljsupport till IsaDora i Malmö

Säljsupport sökes till IsaDora i Malmö

Har du en administrativ ådra och uppskattar att arbeta supporterande? Trivs du med kundkontakt och service? Vill du vara del av ett företag som prioriterar engagemang och gemenskap högt? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Säljsupport arbetar du i team och i nära samarbete med säljorganisationen. Det är en administrativ roll där du bland annat ansvarar för att ta emot och registrera ordrar samt att hantera exportdokument. Du har en viktig roll gentemot kunder och hjälper dem över telefon och mejl. Därutöver har du kontakt med berörda funktioner inom organisationen och hjälper dem vid behov.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  • Supportera säljorganisationen med administrativa uppgifter.
  • Hantera och registrera ordrar samt exportdokument.
  • Kundkontakt över telefon och mejl.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas i rollen som Säljsupport har du en naturlig fallenhet och intresse för administration och system. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du är initiativtagande och värderar en god service högt. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av administrativt och serviceinriktat arbete.
  • Mycket god dator- och systemvana, framförallt inom Excel och meriterande med ERP.
  • Svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i tyska.
  • Flexibel, initiativtagande och prestigelös lagspelare.
Om tjänsten

Tjänsten som Säljsupport är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som sträcker sig till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och du sitter i fina lokaler i Malmö. Du blir del av en organisation som värderar teamwork och engagemang. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IsaDora was founded in Sweden in 1983 with the belief that makeup shouldn't be a luxury for only a select few to enjoy.
Today the company lives on with the pursuit to empower and enable more people to embrace and express their personal beauty - without having to compromise on price and quality.

We could never have achieved any of it without all the wonderful, hard-working people that stand behind the brand passionately. For us it's all about teamwork, dedication and happiness.

We're a bunch of creative, nerdy, techy, curious beauty fantasts who love standing behind what we do: a cruelty free, fragrance free, clinically tested makeup brand that brings out the best in you.